Ζώδια

Ζώδια σήμερα 18/10/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 18/10.

Η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στους Διδύμους, κάνοντας πιο έντονη από ποτέ την ανάγκη για επικοινωνία με οικεία πρόσωπα. Ωστόσο, το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει το συναισθηματισμό και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις μας με το στενό περίγυρο. Αργά το βράδυ η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή μας, παράλληλα όμως μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολές στη διασκέδαση και στην έκφραση του λόγου που θα μας εκθέσουν. Καλά θα κάνουμε να κρατήσουμε το μέτρο.

Σήμερα κυριαρχεί η διάθεση να βρεθούμε με κοντινά μας πρόσωπα και να συζητήσουμε μαζί τους ζητήματα που πιθανόν να μας απασχολούν. Όσον αφορά τα επαγγελματικά μας, εμπορικά θέματα, δημόσιες σχέσεις και ζητήματα που αφορούν το διαδίκτυο έρχονται στο προσκήνιο. Πιθανές είναι οι κοντινές αποδράσεις ή μια έξοδος που θα δώσουν άλλη αίσθηση και διάθεση στην καθημερινότητα, καθώς μας βοηθούν να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα. Σημαντικό είναι να διαχειριστούμε τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας μας, καθώς ο εκνευρισμός που μπορεί να υπάρξει θα δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω μας και σε πιθανές συμφωνίες που θέλουμε να πετύχουμε.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες  εντείνει το συναισθηματισμό και δεν αφήνει περιθώρια να δούμε ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθούμε σε όλα τα επίπεδα.  Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα, καθώς φαίνεται να εμπιστευόμαστε ή να εξιδανικεύουμε πρόσωπα με τα οποία συναλλασσόμαστε και στο τέλος το πιθανότερο είναι να απογοητευτούμε.  Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και στις κοντινές μας σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να έχουμε απαιτήσεις που δεν είναι ρεαλιστικές και οι αντιδράσεις ή οι κινήσεις των γύρω μας τελικά να μας πληγώσουν.

Αργά το βράδυ, η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη απογειώνει το κέφι και πιθανό είναι να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να κοινωνικοποιηθούμε. Γεγονός είναι όμως ότι οι υπερβολές επικρατούν και μπορεί να χάσουμε το μέτρο  σε αυτά που εκφράζουμε ή στον τρόπο που κινούμαστε. Καλό είναι να μην αφεθούμε σε υπερβολικές συμπεριφορές που  πιθανόν να μας εκθέσουν στο κοντινό μας περίγυρο ή στο περιβάλλον που θα βρεθούμε για να διασκεδάσουμε.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς