Ζώδια

Ζώδια σήμερα 18/11/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Λέοντα και η πρώτη μέρα της εβδομάδας κινητοποιεί έντονα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη και έχουμε τη διάθεση να κατακτήσουμε τα πάντα στο πέρασμά μας. Ωστόσο, το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό δυσχεραίνει την επικοινωνία και δεν είναι εύκολο να εκφράσουμε αυτά που πραγματικά σκεφτόμαστε.

Σήμερα τραβάμε τα βλέμματα πάνω μας (με τον έναν ή άλλο τρόπο).

Η Σελήνη στον Λέοντα μας ωθεί να κινητοποιηθούμε σε ότι αφορά δημιουργικά ζητήματα και να επιδιώξουμε να διασκεδάσουμε με την παρέα μας, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της ζωής. Η χαρά και η παιδικότητα που μπορεί να εκφράσουμε ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθούμε και είναι βέβαιο ότι μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε τραβώντας τα βλέμματα πάνω μας.

Το ερωτικό παιχνίδι δεν λείπει σήμερα και είναι γεγονός ότι μαγνητίζουμε με τη γοητεία μας πρόσωπα που μπορούν να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους. Παράλληλα όμως, δεν αποκλείεται η ανάγκη για προβολή να μας οδηγήσει σε υπερβολές και έντονο υποκειμενισμό που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Χρειάζεται όμως προσοχή! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα, καχυποψία και εγωκεντρισμό στο λόγο, κάτι που ενδέχεται να δημιουργήσει εμπλοκές τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και σε οικονομικά ή επιχειρηματικά ζητήματα που θέλουμε να κλείσουμε και εκκρεμούν από το παρελθόν.

Είναι γεγονός ότι άλλα σκεφτόμαστε και άλλα εκφράζουμε. Το ίδιο και οι άλλοι! Επικρατεί μια διανοητική ασάφεια και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση σε ότι αφορά τις σχέσεις και τη συνεννόηση με τους γύρω μας. Γι’ αυτό είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις σήμερα, καθώς το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιδιωκόμενο και η νευρικότητα μπορεί να δυναμιτίσει για τα καλά την ατμόσφαιρα.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς