Ζώδια

Ζώδια σήμερα 19/01/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό εντείνοντας την ανάγκη στα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) να κοινωνικοποιηθούν, να επικοινωνήσουν, να φλερτάρουν και να διασκεδάσουν. Παράλληλα, το πάθος και ο αισθησιασμός κυριαρχούν σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή και μπορεί να δώσουν μοναδικές στιγμές με το ταίρι μας. Αυτό που μπορεί να μας αγχώσει σήμερα είναι ζητήματα οικονομικής φύσεως που θέλουμε να τακτοποιήσουμε, Γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας και στη διαίσθηση μας να καταστρώσουμε το κατάλληλο σχέδιο, ώστε να βρεθούμε ωφελημένοι από την όποια πορεία ακολουθήσουμε.

Σελήνη εξάγωνο Ήλιος: Δείξτε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας και δεν θα χάσετε. 

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις σήμερα που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική μας ζωή. Ας εκμεταλλευτούμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για μια έξοδο ή έστω μια συζήτηση με πρόσωπα από τον επαγγελματικό μας περίγυρο που μπορεί να εξελιχθεί σε άκρως ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων και διαπραγματεύσεις. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι μπορούμε να επιδιώξουμε εξελίξεις σε ότι αφορά τις οικονομικές μας απολαβές από την καριέρα μας, καθώς οι συνθήκες των πλανητών είναι άκρως ευνοϊκές για τέτοιες κινήσεις. Από την άλλη, τα συναισθήματα σταθεροποιούνται, γίνονται εντονότερα από ποτέ και μεταφέρουμε την αίσθηση στο ταίρι μας ότι παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας.

Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω που μας δίνει αυτοπεποίθηση. Έχουμε ισχυρή εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και μπορούμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχουμε. Η εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών μένει στην άκρη και μας δίνεται η δυνατότητα να λάμψουμε σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθούμε, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει άκρως ευνοϊκά σε ότι αφορά επαγγελματικές εξελίξεις που μπορεί να μας ενδιαφέρουν. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι η ηρεμία και η ωριμότητα που εκπέμπουμε είναι βέβαιο ότι όχι μόνο θα εντυπωσιάσει, αλλά και θα πείσει τους γύρω μας για τις προθέσεις μας.

Τι πρέπει να προσέξουν τα ζώδια σήμερα

Γενικά, αυτή η Κυριακή υπόσχεται να κυλίσει με ηρεμία και γαλήνη. Η Σελήνη συντονίζεται με τον Κρόνο και ο Πλούτωνας σας ωθεί να οργανώσετε κάποια πράγματα και σας δίνει τη θετική ενέργεια του, ώστε να τακτοποιήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε επίσης την αίσθηση ότι επωφελείστε από έναν όμορφο εσωτερικό “αυτοέλεγχο” που θα σας επιτρέψει μια καλή διαχείριση των σχέσεων. Στα αισθηματικά, νιώθετε την ανάγκη να ταρακουνήσετε τα πράγματα, και ίσως μερικοί από εσάς να να συνηδειτοποιήσετε πως σκέφτεστε συχνά ένα άτομο από το παρελθόν. Επίσης, κάποιοι, μπορείτε να ξαφνιαστείτε από μια συνάντηση, που δεν περιμένατε…

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Ο Κριός θα είναι ο μεγάλος τυχερός της ημέρας. Επίσης, οι Δίδυμοι θα θα βρεθούν κάτω από την ευεργετική επίδραση της Σελήνης. Ενώ η 3η θέση θα είναι για τους Σκορπιούς. Επωφεληθείτε!

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Κριοί, ο Ήλιος σαντανακλά πάνω σας τη λάμψη του, και θα είστε το επίκεντρο της προσοχής για τον Δίδυμο σήμερα. Δίδυμοι, η Σελήνη σας φέρνει την απαλότητα και ευαισθησία, που θα γοητεύσει τον Κριό.

Σήμερα γιορτάζει

Μακάριος, Ευφρασία

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς