Ζώδια

Ζώδια σήμερα 19/02/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Ο Ήλιος περνάει σήμερα στους Ιχθύες ευνοώντας κυρίως τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες), δίνοντας το σύνθημα για έντονες διαδικασίες απολογιστικού χαρακτήρα, καθώς φαίνεται να επιδιώκουμε να απομακρυνθούμε από το ευρύτερο περιβάλλον και να επικεντρωθούμε σε σκέψεις και αναμνήσεις που κυριαρχούν στο μυαλό μας.

Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι ήρθε η στιγμή να δούμε κατάματα πιθανά ζητήματα ψυχολογικής φύσεως που μπορεί να αντιμετωπίζουμε λόγω ζητημάτων του παρελθόντος, που μπορεί να μας έχουν κοστίσει αρκετά και να δημιουργούν παιχνίδια στο νου και στην ψυχολογία μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στην καθημερινότητα καθώς η ευκολία με την οποία ταξιδεύει το μυαλό δεν βοηθά στο να αποδώσουμε συγκεκριμένα και πρακτικά σε καθημερινές υποχρεώσεις και ευθύνες που πιθανό να υπάρχουν.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες το μεσημέρι δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να λύσουμε ζητήματα του παρελθόντος που κυριαρχούν σε επαγγελματικό επίπεδο με τον θετικότερο τρόπο για εμάς. Είναι σημαντικό να δείξουμε κατανόηση καθώς φαίνεται ότι με την ελάχιστη προσπάθεια μπορεί να έχουμε την καλύτερη δυνατή εξέλιξη.

Αργότερα το μεσημέρι το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Κριό προκαλεί έντονη εσωτερική αναστάτωση που εκδηλώνεται κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, καθώς φαίνεται να θέλουμε να κυριαρχήσουμε στη σχέση μας, ενώ επικεντρωνόμαστε παράλληλα στην καριέρα μας. Η αντίφαση αυτή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, γι’ αυτό χρήζει ιδιαίτερης προσοχής λόγω της νευρικότητας που μπορεί να φέρει στο προσκήνιο.

Αργά το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία και το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ιδανικές στιγμές διασκέδασης και χαράς με πρόσωπα κυρίως από τον επαγγελματικό περίγυρό που μπορεί να μας βοηθήσουν στα απώτερα σχέδια μας.

Καλό είναι να εκμεταλλευτούμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να προωθήσουμε ζητήματα επαγγελματικής φύσεως και συζητήσεις που μπορεί να έχουν προκύψει καθώς φαίνεται να δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για την προσωπική μας εξέλιξη. Το θετικότερο όλων είναι ότι δεν επικρατεί η στείρα λογική, αλλά μπορούμε να δείξουμε παράλληλα το ανθρώπινο πρόσωπο και την κατανόηση που είναι απαραίτητα για να είμαστε ισορροπημένοι.

Τα πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Ψαράκια με τον Ήλιο στο ζώδιό σας πρωταγωνιστείτε και όπου κι αν βρεθείτε θα λάμψετε με την παρουσία σας. Αιγόκεροι η Σελήνη με τον Δία σε σύνοδο σας δίνουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε πιθανές νέες γνωριμίες που θα σας απογειώσουν. Σκορπιοί η θετική σας διάθεση δημιουργεί μοναδικές δυνατότητες στην προσωπική σας ζωή.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Στα αισθηματικά σήμερα, ας δούμε ποια ζευγάρια έχουν την εύνοια των άστρων και μπορούν να ταιριάξουν καλά. Για παράδειγμα, ο Δίδυμος με τον Κριό θα εκφράσουν αμοιβαία συναισθήματα αγάπης, ο Καρκίνος με τον Τοξότη θα έχουν μια ήρεμη μέρα, πολλοί θα ζηλέψουν το ζευγάρι του Παρθένου με έναν Λέοντα, αλλά η ένταση καραδοκεί ανάμεσα στον Υδροχόο και τον Σκορπιό.

Στα επαγγελματικά σήμερα, ο Κριός θα έχει μια εποικοδομητική συνεργασία με τον Καρκίνο, όπως και ο Λέων με τον Ταύρο ή ο Δίδυμος με τον Τοξότη. Ο Παρθένος θα προσφέρει τις γνώσεις και τη βοήθεια του στον Κριό, αλλά ο Ζυγός με τον Τοξότη θα τσακίσουν τα νεύρα ο ένας του άλλου, ενώ ο Υδροχόος με τον Αιγόκερω δεν θα είναι πολύ παραγωγικοί μαζί. Νέα υπηρεσία ► Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με τον σύντροφο σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει στα αισθηματικά ή στα επαγγελματικά σας.

Σήμερα γιορτάζουν.

Φιλοθέη.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς