Ζώδια

Ζώδια σήμερα 19/07/2019

Πρόγνωση καιρού: Συνεχίζεται την Τρίτη ο καύσωνας – Πού θα έχει «40άρια»

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Παρασκευή σήμερα και πρωταγωνιστικό ρόλο αστρολογικά έχει η είσοδος του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει μέχρι και την 1η Αυγούστου, κινούμενος μέχρι και την 24η μοίρα του ζωδίου. Η τάση για εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη, όπως και η κυκλοθυμία και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό. Η Σελήνη κινείται στον Υδροχόο και μας δίνει την αίσθηση της απελευθέρωσης, της ανάγκης για επαναστατική και κοινωνική δράση, της διάθεσης να βρεθούμε με το φιλικό μας περιβάλλον και να περάσουμε όμορφα.

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο: Οικογενειακά ζητήματα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον Καρκίνο η επικοινωνία με τους οικείους μας δυσχεραίνει και αυτό γιατί υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία στο να δημιουργηθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Καλό είναι αυτή την περίοδο να αποφύγουμε τις σημαντικές συζητήσεις με οικογενειακά πρόσωπα, γιατί το πιθανότερο είναι η κατάληξή τους να μην είναι αυτή που επιδιώκουμε και να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που δεν θα βοηθήσουν στη θετική εξέλιξη των πραγμάτων. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις ή εμπόδια σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας, αγοραπωλησίες και μετακομίσεις και σε συμφωνίες σε σχέση με αυτά.

Έντονη είναι η εσωστρέφεια που δημιουργείται, επειδή θα έχουμε την τάση να αναρωτηθούμε κατά πόσο το ίδιο περιβάλλον αντιλαμβάνεται τις ανάγκες μας, μπορεί να καλύψει τη διάθεση για θαλπωρή και τρυφερότητα που αναζητούμε και είναι σε θέση να αντιληφθεί και να καταλάβει αυτά που εκφράζουμε. Αυτό ενδέχεται να μας οδηγήσει σε μοναχικότητα και σε μια διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα όσον αφορά οικογενειακά πεπραγμένα που μας έχουν ενοχλήσει στο παρελθόν. Εκφράζοντας τώρα αυτά που νιώθουμε μπορεί να μην γίνουμε κατανοητοί και αυτό να οδηγήσει στο να αντιπαρατεθούμε έντονα, ενώ είναι προτιμότερο να αφήσουμε το χρόνο να περάσει και μετά την 1η Αυγούστου να επιδιώξουμε να συζητήσουμε ότι μας προβληματίζει.

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον Υδροχόο και επικεντρώνει την προσοχή μας κυρίως στον φιλικό μας περίγυρο, καθώς αυτό που επιδιώκουμε είναι να βρεθούμε με φίλους, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφες στιγμές συζητώντας για κοινά ενδιαφέροντα που πιθανά μας απασχολούν. Έντονη είναι η διάθεση αντίδρασης σε ότι μας καταπιέζει και θεωρείται αναχρονιστικό και δεν θα διστάσουμε να κάνουμε την προσωπική μας επανάσταση, αντιδρώντας σε καταστάσεις που θεωρούμε ότι λειτουργούν περιοριστικά. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε, καθώς μπορεί να γίνουμε αλαζονικοί ή εριστικοί με όσους διαφωνούν με τις απόψεις μας, γεγονός που θα οδηγήσει σε προστριβές.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/56
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3