Ζώδια

Ζώδια σήμερα 19/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο κάνοντας εντονότερη την ανάγκη για ασφάλεια μέσω των υλικών αγαθών. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει το τρίγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο που ενισχύει την αυτοπεποίθηση και μας ωθεί στο να διεκδικήσουμε καλύτερους οικονομικούς όρους σε εργασιακό επίπεδο, νιώθοντας την ικανοποίηση της αναγνώρισης της προσφοράς μας. Σημειώνουμε ότι ο Κρόνος έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία, επηρεάζοντας κυρίως τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου των Παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Σελήνη τρίγωνο Ήλιος σήμερα: Αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα

Με τη Σελήνη να παραμένει στον Ταύρο έχουμε και σήμερα την ευκαιρία να επικεντρωθούμε σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες. Είναι σημαντικό να «εκμεταλλευτούμε» τη διάθεση για επίλυση οικονομικών εκκρεμοτήτων και λογαριασμών που μπορεί να μας αγχώνουν. Μπορούμε επίσης να δρομολογήσουμε συζητήσεις και σχέδια για νέους πόρους εισοδήματος που πιθανόν μας ενδιαφέρουν, καθώς έχουμε τη δυνατότητα με επιμονή και υπομονή να επιτύχουμε τους στόχους μας, κερδίζοντας καλύτερους οικονομικούς όρους και ανεβάζοντας κατακόρυφα την αυτοεκτίμηση μας.

Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να δώσουμε σημαντικές λύσεις σε εργασιακό επίπεδο και να διεκδικήσουμε με δυναμισμό ότι αξίζουμε. Έχουμε έντονα την ανάγκη να αναγνωριστεί η προσφορά και η εργατικότητά μας. Μας δίνεται παράλληλα η ευκαιρία να λύσουμε ζητήματα καθημερινότητας ή οικονομικά θέματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική μας ζωή και μέχρι σήμερα μας προβλημάτιζαν. Στα αισθηματικά μας, η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς δεν θα κολλήσουμε σε λεπτομέρειες με το ταίρι μας και θα δώσουμε την ευκαιρία στη σχέση μας να περάσει μια ήρεμη μέρα.

Ο Κρόνος έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία (χθες ήταν σε στάση, σήμερα άρχισε να ορθοδρομεί) και επηρεάζει κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους που είναι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου. Η διάθεση να ξεκαθαριστούν καταστάσεις σε επαγγελματικό, προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο είναι έντονη, καθώς δεν θα αφήσει περιθώρια σε σχέσεις με σαθρά θεμέλια ή ζητήματα που δεν έχουν την ηθική νομιμοποίηση που πρεσβεύει. Η πίεση μπορεί να είναι έντονη, αυτό όμως θα επικεντρώσει την προσοχή στο να δοθούν λύσεις οριστικές και αμετάκλητες σε καθοριστικούς τομείς και σημαντικά θέματα.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3