Ζώδια

Ζώδια σήμερα 20/01/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Η σημαντικότερη αστρολογική συνθήκη της ημέρας είναι η μετακίνηση του Ήλιου στον Υδροχόο, ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης), εντείνοντας την ανάγκη μας να βρεθούμε με αγαπημένα μας άτομα. Η επαναστατική δράση και έκφραση επιθυμιών, απόψεων και πρωτότυπων ιδεών είναι σε πρώτο πλάνο. Γι’ αυτό, σε πιθανά σχέδια που έχουμε θέλουμε ως συνοδοιπόρους μας φιλικά πρόσωπα που μπορούν να αντιληφθούν τι ακριβώς είναι αυτό που μας εξιτάρει και μας οδηγεί σε νέους στόχους και φιλοδοξίες.

Σελήνη στον Τοξότη: Αισιοδοξία και κοινωνικότητα χαρακτηρίζουν την ημέρα. 

Σημαντικό είναι επίσης να αντιληφθούμε ότι ήρθε η στιγμή να επικεντρωθούμε σε κοινωνικά ζητήματα και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε ομαδικές προσπάθειες που μπορεί να μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Οργανώσεις και σύλλογοι μπαίνουν στο πρόγραμμα μας, αφού αποδίδουμε σημαντικά προσπαθώντας για ένα κοινό σκοπό. Ιδιαίτερα προσεκτικοί όμως θα πρέπει να είμαστε στη συμπεριφορά μας, καθώς μπορεί να αντιδράσουμε απέναντι σε πρόσωπα που θα μας αμφισβητήσουν ή θα διαφωνήσουν με τις προσωπικές μας απόψεις.

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη ανεβάζοντας κατακόρυφα την αισιοδοξία και τη διάθεση να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος. Σπουδές, σεμινάρια και πνευματικές αναζητήσεις μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, αφού νιώθουμε την ανάγκη να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας. Σε αυτό που θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί είναι πιθανή αμέλεια και τεμπελιά που μπορεί να κοστίσει ιδιαίτερα σε υποχρεώσεις ρουτίνας, γιατί τα λάθη είναι προ των πυλών και δεν θα είναι εύκολο να αποφευχθούν.

Ωστόσο, το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες δημιουργεί ένταση, νευρικότητα και αμφιθυμία. Η εσωτερική σύγκρουση των αναγκών μας είναι έντονη και αυτό μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα. Από τη μία θέλουμε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα, γινόμαστε έντονα κοινωνικοί, από την άλλη η ανάγκη για απομόνωση και απόλαυση της προσωπικής μας ζωής μακριά από όλους είναι μεγάλη. Αυτό ενδέχεται να δημιουργήσει εκνευρισμό, καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί που τον εκδηλώνουμε, για να μη χαλάσουμε το κατά άλλα ήρεμο κλίμα της ημέρας.

Εξάλλου σήμερα έχουμε την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο, που το επόμενο διάστημα αναμένεται να φέρει μια ανάσα οξυγόνου στη ζωή μας. Στα αισθηματικά, τώρα που η Σελήνη, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας συντονίζονται καλά μεταξύ τους, τα πράγματα θα κυλίσουν όμορφα για τα περισσότερα ζώδια. Απλά, προσέξτε να μην κοιτάτε τον άλλο μόνο με τα ροζ γυαλιά του έρωτα…

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Ξεκάθαρα, το πιο τυχερό ζώδιο σήμερα είναι ο Λέοντας. Οι Κριοί δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, έχοντας την εύνοια του Ποσειδώνα. Ακολουθούν οι Ταύροι, που απολαμβάνουν την υποστήριξη του Ερμή.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Υδροχόοι, η Σελήνη σας φτιάχνει μια ρομαντική διάθεση, που θα αρέσει στα Λιοντάρια. Ο Δίας σήμερα, προσφέρει στους Λέοντες και τους Υδροχόους μεγάλες ευκαιρίες όσον αφορά τη συμβίωση αυτών των δυο ζωδίων, αλλά και νέα ξεκινήματα που θα προκύψουν μεταξύ τους.

Σήμερα γιορτάζει

Ευθύμιος, Ευθυμία, Φαβιανός

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς