Ζώδια

Ζώδια σήμερα 20/07/2019

Ψάχνουν τον «δράκο» των social media μετά την καταγγελία βιασμού από 16χρονη

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Ετοιμαστείτε για ένα υπέροχο και ρομαντικό Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύες. Θα φέρει στη μνήμη μας ζητήματα και πληγές του παρελθόντος που μας έχουν στιγματίσει. Μοναδικές στιγμές μπορούμε να βιώσουμε βέβαια με το σύντροφό μας, αφού ο αισθησιασμός πλανάται στον αέρα. Οι εκπλήξεις δεν αποκλείονται, καθώς το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει με ευχάριστο τρόπο πρόσωπα και καταστάσεις που εκκρεμούν και πάλι μπροστά μας. Αυτό θα μας αλλάξει τη διάθεση και θα μας ωθήσει στο να δούμε την ευχάριστη πλευρά των πραγμάτων.

Σελήνη σε εξάγωνο με Ουρανό: Συναισθηματική έξαρση και επαφή με το θείο.

Με τη Σελήνη να έχει περάσει στους Ιχθύες, ο συναισθηματισμός εκτοξεύεται και η τάση να εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις είναι υπαρκτή. Όλα μοιάζουν παραμυθένια, μόνο που μας κρατούν μακριά από την πραγματικότητα. Η τέχνη είναι αυτή που μπορεί να μας βοηθήσει στο να ισορροπήσουμε, καθώς η εσωστρέφεια είναι έντονη. Πληγές του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και πάλι να μας θυμίσουν ότι δεν έχουν ξεπεραστεί. Οι ευαισθησίες εντείνονται στον απόλυτο βαθμό και η μεταβαλλόμενη διάθεση είναι κυρίαρχη. Σημαντικό είναι να στραφούμε μέσα μας και να δούμε τι είναι αυτό που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε.

Παράλληλα όμως υπάρχει μία ευκολία στο να έρθουμε σε επαφή με το θεό που κρύβουμε μέσα μας. Να ανακαλύψουμε την πίστη και να αφεθούμε σε αυτή. Να πιστέψουμε στο όνειρο και στο ότι μπορούμε να καταφέρουμε αυτά που έχουμε στο μυαλό μας. Να πιστέψουμε στο θείο σχέδιο και να κινηθούμε με τη ροή των πραγμάτων. Άλλωστε το ζώδιο των Ιχθύων, που συνδέεται και με τον 12ο οίκο σε γενέθλιο χάρτη, σηματοδοτείται από την έντονη καρμικότητα και από την επαφή με το συλλογικό ασυνείδητο. Ο εσωτερισμός, ο διαλογισμός, η προσευχή λειτουργούν ανακουφιστικά και φέρνουν στην επιφάνεια την ψυχική δύναμη που έχουμε.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο εξάρει τα συναισθήματα. Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα φέρουν στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος. Έχουμε την ευκαιρία να τα χειριστούμε με θετικότητα και πρωτότυπη σκέψη. Αυτό θα μας βοηθήσει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά προς την δική μας εξέλιξη, αλλά και στο να τα αφήσουμε πίσω μας. Πρόσωπα από το παρελθόν μας αιφνιδιάζουν θετικά και ο συναισθηματισμός εκτοξεύεται στα ουράνια. Ένα ευχάριστο βράδυ με ποτό και διασκέδαση είναι αυτό που θα μας βγάλει από πιθανή θλίψη και εσωστρέφεια.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3