Ζώδια

Ζώδια σήμερα 20/08/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 20 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τρίτη σήμερα η Σελήνη παραμένει στον Κριό εντείνοντας το πάθος και την ανάγκη να πρωταγωνιστήσουμε σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε. Σημαντικό είναι όμως να διαχειριστούμε πιθανή νευρικότητα και επιθετική τάση που μπορεί να εκδηλώσουμε, γιατί είναι αυτή που θα προκαλέσει εντάσεις. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δυσχεραίνει το κλίμα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και η ανάγκη επιβολής και εξουσίας εκφράζεται άμεσα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις.

Σελήνη τετράγωνο Πλούτωνα: Παιχνίδια εξουσίας

Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι Αφροδίτη και Ήλιος διανύουν τις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και έχουμε την ευκαιρία να νιώσουμε χαρά, παιδικότητα και να προσπαθήσουμε να βρεθούμε με παρέες, τον σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία για να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου. Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και νιώθουμε πιο δυναμικοί από ποτέ, αυτό όμως μπορεί να εξελιχθεί σε μπούμερανγκ, καθώς δεν μπορούμε να ελέγξουμε νεύρα και ανάγκη να τραβήξουμε τα βλέμματα με αποτέλεσμα να υπάρξει δυσαρέσκεια.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι για να καταφέρουμε να κρατήσουμε ισορροπίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο θα πρέπει να ρίξουμε τους τόνους και να είμαστε διατεθειμένοι να ακούσουμε τους γύρω μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να δώσουμε στους άλλους να καταλάβουν τι είναι αυτό που μας ικανοποιεί και τι θέλουμε από αυτούς. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σήμερα δεν αφήνει περιθώρια για να αποφύγουμε την ένταση και θα πρέπει να ασκήσουμε βούληση, ώστε να μπορέσουμε να διαχειριστούμε φόβους και ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια.

Είναι αυτές που θα μας οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει, αλλά και με τους συνεργάτες μας, καθώς έρχεται στο προσκήνιο η ανάγκη να επιβληθούμε και να εξουσιάζουμε τους γύρω μας. Αυτό θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και καλό είναι να αποφύγουμε χειριστικές διαθέσεις για να μπορέσουμε να αποφύγουμε εντάσεις ή πιθανές ρήξεις που θα μας κοστίσουν.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς