Ζώδια

Ζώδια σήμερα 20/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Παρασκευή σήμερα και καθώς οδεύουμε σε διήμερο ξεκούρασης για τους περισσότερους η Σελήνη έχει περάσει στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Η διάθεση ανεβαίνει, η ανάγκη για επικοινωνία, γνωριμίες και νέες γνώσεις είναι έντονη. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε πιθανή νευρικότητα και έντονα μεταβαλλόμενη διάθεση που μπορεί να προκαλέσει ένταση με το κοντινό μας περιβάλλον. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Ζυγό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές διασκέδασης και φλερτ που θα απογειώσουν το κέφι.

Σελήνη στους Διδύμους: Νεανικό πνεύμα και φρεσκάδα ομορφαίνουν την ατμόσφαιρα

Η Σελήνη στους Διδύμους μας ωθεί στο να επικοινωνήσουμε, κυρίως με πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος. Έχουμε τη διάθεση για συζήτηση, κοινωνικό σχολιασμό, χιούμορ και χαλαρές στιγμές. Έντονη είναι η επικοινωνία και με όποιο άλλο μέσο υπάρχει. Το τηλέφωνο χτυπάει συνεχώς και το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο παίρνει φωτιά. Πιθανές είναι οι κοντινές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη διάθεσή μας. Προτάσεις για εξόδους, προσκλήσεις για πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις κάνουν την εμφάνισή τους και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια μέρα γεμάτη δραστηριότητες και διασκέδαση.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά αυτά που ασχολούμαστε, καθώς σε περίπτωση που μας κουράσουν ή βαρεθούμε η νευρικότητα κάνει την εμφάνισή της. Πιθανές είναι οι αντιπαραθέσεις με κοντινά μας πρόσωπα, καλό είναι να τις αποφύγουμε εκμεταλλευόμενοι τη διάθεση για συνεννόηση. Εμπόριο, δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο ενδιαφέρουν στο επαγγελματικό πεδίο, καθώς δείχνουμε την ευφράδεια και τη γρήγορη αντίληψη που χρειάζεται σε αντίστοιχες συμφωνίες.

Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στο Ζυγό το μεσημέρι και τον Ερμή στο Ζυγό το βράδυ εντείνει την ευχάριστη ψυχολογία και την καλή επικοινωνία. Συμφωνίες μπορεί να επιτευχθούν που θα είναι άκρως συμφέρουσες και σε οικονομικό επίπεδο. Οι προσωπικές σχέσεις διέπονται από χαρά και ζωντάνια και το ερωτικό παιχνίδι εκτοξεύεται στα ύψη. Νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή μας που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία μας από εδώ και στο εξής.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς