Ζώδια

Ζώδια σήμερα 20/10/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 20/10.

Κυριακή σήμερα και η Αφροδίτη στο Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, σταθεροποιώντας τα βαθύτερα συναισθήματα και απομακρύνοντας την ανασφάλεια από την προσωπική μας ζωή. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζοντας μετά το μεσημέρι διευκολυνόμενη αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Κρόνο, βοηθώντας και αυτή από την πλευρά της στο να ενταθεί ο ρομαντισμός, ο συναισθηματισμός, αλλά να μην χαθεί η λογική. Αργά το βράδυ το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τις ευαισθησίες, την ανάγκη για ονειροπόληση και εξιδανίκευση των προσώπων που έχουμε γύρω μας.

Αφροδίτη εξάγωνο Κρόνος: Θέτοντας γερά θεμέλια σε προσωπικό επίπεδο.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε θέση αδυναμίας για την ίδια μπορεί να οδηγήσει την προσωπική μας ζωή σε έντονες συγκρούσεις, καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα που δημιουργούν καχυποψία και ζήλια. Το εξάγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω βοηθά να εξισορροπήσουν συναισθήματα που μπορεί να δυναμιτίσουν τη σχέση μας και να εκλογικεύσουμε παράλογες απαιτήσεις και σκέψεις. Γεγονός είναι ότι η συγκεκριμένη όψη δίνει την ευκαιρία για να θέσουμε γερές βάσεις στην προσωπική μας ζωή, καθώς έχουμε τη διάθεση να προσπαθήσουμε να σταθεροποιήσουμε αυτό που ζούμε και να το διασφαλίσουμε. Πιθανόν να υπάρξουν και οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικές αν καταβάλλουμε και εμείς την προσπάθεια που απαιτείται.

Το μεσημέρι

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη στον Καρκίνο σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με την Αφροδίτη στο Σκορπιό και τον Κρόνο στον Αιγόκερω, βοηθώντας να ενταθεί ο συναισθηματισμός, ο ρομαντισμός και η διάθεση να δημιουργήσουμε οικείο περιβάλλον σε προσωπικό επίπεδο. Πάθος, τρυφερότητα και ασφάλεια εναρμονίζονται μοναδικά και μπορεί να δώσουν υπέροχες στιγμές στη σχέση μας, αφού φαίνεται να καταλαγιάζουν μέσα μας πιθανοί φόβοι και δίνουμε στον εαυτό μας και στο ταίρι μας την ευκαιρία να δημιουργήσουμε περιβάλλον σταθερότητας, χωρίς να χάνεται το έντονο συναισθηματικό στοιχείο.

Το βράδυ

Αργά το βράδυ το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες απογειώνει τη φαντασία, την ονειροπόληση και την ανάγκη να βιώσουμε εξιδανικευμένες καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη, παράλληλα όμως αυξάνεται κατακόρυφα και η διαίσθηση και μπορούμε να αναγνωρίσουμε σε ποιο πλαίσιο πρέπει να κατευθυνθούμε για να δώσουμε το κάτι διαφορετικό στη σχέση μας, απογειώνοντας την αίσθηση του ιδανικού που μας κατακλύζει.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς