Ζώδια

Ζώδια σήμερα 21/01/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Ο Ήλιος από χθες έχει περάσει στον Υδροχόο ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης), καθώς δίνει την ώθηση για σημαντικές γνωριμίες, για επικοινωνία, για κοινωνικότητα και διασκέδαση. Θα επικεντρωθούμε στις φιλικές μας παρέες και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε πολύτιμο χρόνο μαζί τους, εκφράζοντας πιθανές απόψεις και σκέψεις που μπορεί να ενδιαφέρουν και τους γύρω μας.

Δείτε στο βίντεο μας την πρόβλεψη της αστρολόγου Ολυμπίας Χριστοδουλή και διαβάστε παρακάτω πως οι πλανήτες θα επηρεάσουν το ζώδιό σας.

Θετική διάθεση και ανεβασμένο ηθικό χαρακτηρίζουν τη μέρα. 

Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεση και την ψυχολογία μας, δίνοντάς μας την ώθηση να επικεντρωθούμε σε ζητήματα που ανοίγουν τους πραγματικούς μας ορίζοντες, όπως σπουδές, σεμινάρια ή ενασχόληση με φιλοσοφικά ζητήματα που μπορεί να μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Επαφές στο εξωτερικό δεν αποκλείεται να υπάρξουν με πρόσωπα που μένουν εκεί και ανοίγουν νέες πόρτες μπροστά μας, γι’ αυτό και είναι πιθανό να υπάρξει προγραμματισμός για ταξίδι.

Αυτό που θα ιδιαίτερα να προσέξουμε είναι πιθανή χαλάρωση και αμέλεια που μπορεί να εκδηλωθεί λόγω της ανάγκης για καλοπέραση, που τελικά όμως μπορεί να μας εκθέσει κάνοντας λάθη που είναι άσκοπα. Οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό μας περιβάλλον έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να επιδιώξουμε να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα που έχουμε καιρό να βρεθούμε μαζί τους. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες, αφού το φλερτ πλανάται στον αέρα.

Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα καλά κρατεί στην 24η μοίρα του Αιγόκερω, επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) που είναι γεννημένοι στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Η συγκεκριμένη αστρολογική όψη φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις σε ότι αφορά την προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή τους ζωή, αφού καλούνται να αλλάξουν ριζικά νοοτροπίες, τρόποι σκέψης και δράσης, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για μία νέα πορεία στη ζωή τους, πιο αποδοτική από τη μέχρι τώρα.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Τη μεγάλη εύνοια των πλανητών δέχονται σήμερα οι Ζυγοί. 2οι έρχονται οι Τοξότες, δεχόμενοι την θετική επιρροή της Σελήνης. Ακολουθούν οι Λέοντες, που απολαμβάνουν την υποστήριξη της Αφροδίτης.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Υδροχόοι, η Σελήνη σας φτιάχνει μια ρομαντική διάθεση, που θα αρέσει στους Ιχθείς. Ο Δίας σήμερα, προσφέρει στους Ιχθείς και τους Υδροχόους μεγάλες ευκαιρίες όσον αφορά τη συμβίωση αυτών των δυο ζωδίων, αλλά και νέα ξεκινήματα που θα προκύψουν μεταξύ τους.

Σήμερα γιορτάζουν

Πάτροκλος, Μάξιμος, Ευγένιος, Αγνή, Νεόφυτος

 

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς