Ζώδια

Ζώδια σήμερα 21/02/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Ο Άρης από τον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο σήμερα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να απογειωθούν ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες), καθώς τους δίνεται η ευκαιρία να δραστηριοποιηθούν πρωτοποριακά και να πετύχουν αυτά που επιθυμούν.

Ο Άρης στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κυνηγήσουμε τις επαγγελματικές μας επιδιώξεις, αναλαμβάνοντας βέβαια και τις επακόλουθες ευθύνες. Το τρίγωνο του με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες που θα έρθουν αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο για να δώσουν ενίσχυση σε όνειρα που έχουμε και αφορούν κυρίως τον τομέα της καριέρας μας. Η ένταση γίνεται δημιουργικότητα και επαναστατικές ιδέες δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε σημαντικές κινήσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε ότι αφορά την προσωπική μας ανέλιξη.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και μας δίνει την ευκαιρία να βρεθούμε σε φιλικές παρέες και σε κύκλους που μπορούν να αντιληφθούν καινοτόμες και επαναστατικές ιδέες που πιθανόν έχουμε. Μας δίνονται τα κίνητρα για να υπερασπιστούμε τα πιστεύω μας και να δημιουργήσουμε γύρω μας ένα κύκλο προσώπων που μπορούν να υποστηρίξουν τις θέσεις και τις απόψεις μας. Ίσως λοιπόν συμμετάσχουμε σε οργανώσεις ή συλλόγους, καθώς αυτή την περίοδο η έκφραση της ενεργητικότητας μας μέσα από κοινές προσπάθειες με άλλους θα μας ευχαριστήσει.

Τα ξημερώματα το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί έντονο εκνευρισμό και μπορεί να φέρει σπασμωδικές κινήσεις που τελικά θα ενοχλήσουν. Προσοχή ιδιαίτερα και σε επίπεδο μετακινήσεων, καθώς φαίνεται να μην μπορούμε να ελέγξουμε τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται αν δεν είμαστε προσεκτικοί να έχουμε προβλήματα στη διαδρομή.

Τα πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Παρθένοι με τον Άρη από τον Αιγόκερω σήμερα θα έχετε στον έρωτα μοναδικές ευκαιρίες. Σκορπιοί, ο Ουρανός από τον Ταύρο φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοικτά, Καρκίνοι ο Δίας από τον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα.

Στα αισθηματικά σήμερα, ας δούμε ποια ζευγάρια έχουν την εύνοια των άστρων και μπορούν να ταιριάξουν καλά. Στις σχέσεις τους σήμερα ο Ταύρος με τον Κριό θα ζήσουν στιγμές πάθους, ο Δίδυμος με τον Καρκίνο θα περάσουν μια όμορφη μέρα, όπως και ο Λέων με τον Σκορπιό. Ωστόσο, ο Παρθένος με τον Τοξότη θα συναντήσουν κάποιες δυσκολίες σήμερα, ενώ ανάμεσα στον Ιχθύ και τον Δίδυμο θα υπάρξει κάποια μικρή γκρίνια σήμερα.

Στα επαγγελματικά σήμερα, ο Κριός με τον Δίδυμο, παρόλο που θα έχουν κάποια θέματα αυτοσυγκέντρωσης θα συνυπάρξουν σε μια εποικοδομητική συνεργασία, ο Ταύρος με τον Ιχθύ θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να φέρουν σε πέρας ένα έργο, αλλά μεταξύ του Λέοντα και του Δίδυμου ενδέχεται να δημιουργηθεί κάποια ένταση. Νέα υπηρεσία  Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με τον σύντροφο σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει στα αισθηματικά ή στα επαγγελματικά σας.

Σήμερα γιορτάζουν.

Δεν υπάρχει σημαντική εορτή σήμερα.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς