Ζώδια

Ζώδια σήμερα 21/08/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τετάρτη σήμερα με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο, στο ζώδιό της πτώσης της, καθώς εκλογικεύονται τα συναισθήματα και έχουμε την τάση να επικεντρωνόμαστε στις λεπτομέρειες. Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και μας ωθεί στις υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες. Το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο και η σύνοδος της το βράδυ με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσουν εναλλαγές στα συναισθήματα μας.

Αφροδίτη στην Παρθένο: Η αποθέωση της λεπτομέρειας

Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και μας οδηγεί στο να επικεντρωθούμε στην καθημερινότητα και πώς θα την ομορφύνουμε. Είναι σημαντικό για μας να ισορροπήσουμε τις σχέσεις με συναδέλφους και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχουμε αναλάβει. Αυτό είναι που μας κάνει να νιώθουμε πιο σημαντικούς και χρήσιμους από ποτέ. Βέβαια δεν είναι βοηθητικό για τις προσωπικές σχέσεις καθώς προσπαθούμε να βάλουμε λογική στο συναίσθημα και τα παράπονα αυξάνονται.

Περνώντας στην Παρθένο η Αφροδίτη συντονίζεται σε σύνοδο με τον Άρη, εντείνοντας τη δυναμική προς τη δουλειά και τις καθημερινές υποχρεώσεις και το πόσο ακριβείς και λεπτομερείς πρέπει να είμαστε σε αυτές. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο σε ότι αφορά τα οικονομικά μας, καθώς έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε αυτά που θεωρούμε ότι μας αξίζουν. Προσοχή γιατί η εργασιομανία φέρνει γκρίνια στην προσωπική ζωή και το ταίρι ενδέχεται να απογοητευτεί από τη συμπεριφορά μας.

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και έχουμε την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε οικονομικά ζητήματα και λογαριασμούς που μπορεί να εκκρεμούν. Το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο ενισχύει το δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που μπορεί να εκδηλωθεί τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στον εργασιακό χώρο διεκδικώντας καλύτερες οικονομικές συνθήκες. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Ουρανό μας οδηγεί σε επαναστατικές διαθέσεις προς ότι μας καταπιέζει και αυτό μπορεί να προκαλέσει ένταση και αντιπαραθέσεις σε προσωπικό επίπεδο.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3