Ζώδια

Ζώδια σήμερα 22/01/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου επικεντρώνει την προσοχή μας στις φιλικές μας σχέσεις, αλλά και πιθανούς στόχους που μπορεί να έχουμε και παίζουν σημαντικό ρόλο για εμάς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί την αίσθηση της υπερέντασης, αλλά και μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερα ανατρεπτικές καταστάσεις επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που είναι γεννημένοι τις πρώτες τρεις μέρες των ζωδίων.

Δείτε στο βίντεο μας την πρόβλεψη της αστρολόγου Ολυμπίας Χριστοδουλή και διαβάστε παρακάτω πως οι πλανήτες θα επηρεάσουν το ζώδιό σας.

Ξαφνικά γεγονότα ανατρέπουν σήμερα τα σχέδια μας. 

Καλά θα κάνουμε να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι οι καταστάσεις που μπορεί να έρθουν ξαφνικά σήμερα στο προσκήνιο μπορεί να μας δημιουργήσουν νευρικότητα, όμως θα πρέπει να τις διαχειριστούμε με ψυχραιμία και ωριμότητα για να μην επηρεάσουν σχέσεις με το φιλικό ή επαγγελματικό περίγυρο που μπορεί να είναι πολύτιμες για εμάς. Παράλληλα, σημαντικές ιδέες μπορεί να έρθουν, που να είναι άκρως πρωτοποριακές και επαναστατικές, αλλά θα χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουν να υλοποιηθούν. Το κλειδί της ημέρας είναι η διορατικότητα, η θετική σκέψη για το μέλλον και η ωριμότητα στην αντίδραση, γιατί είναι τελικά αυτά που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε σημαντικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν και να χρειαστεί να επέμβουμε.

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω, μια θέση που δεν την ευνοεί ιδιαίτερα, αφού δεν εντείνει το συναίσθημα και την ευαισθησία. Επικεντρωνόμαστε κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή και το τι θέλουμε να καταφέρουμε σε αυτήν, γι’ αυτό το πιθανότερο είναι να διαθέσουμε τον εαυτό μας στο να συζητήσουμε ή να δρομολογήσουμε σχέδια και δραστηριότητες που θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε στην καριέρα μας. Να θυμόμαστε ότι καλό είναι να αποφύγουμε εντάσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις που μπορεί να υπάρξουν με ανώτερους μας, γιατί είναι βέβαιο ότι θα μπουν εμπόδιο στην προσωπική μας εξέλιξη κάτι που δεν θέλουμε.

Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να έρθουν αιφνιδιαστικές προτάσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο στην εξέλιξή μας σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε ότι αφορά το οικονομικά μας, αφού η συνέπειά τους θα έχει θετική επίδραση στο εισόδημα μας. Πιθανόν είναι παράλληλα να υπάρξουν προσκλήσεις για κοινωνικές υποχρεώσεις που αρχικά μπορεί να φαίνονται βαρετές. Όμως είναι βέβαιο ότι θα μας προσφέρουν υπέροχες στιγμές.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Ξεκάθαρα, το πιο τυχερό ζώδιο σήμερα είναι ο Αιγόκερως που δέχεται την εύνοια της Σελήνης. Οι Καρκίνοι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού έχουν την εύνοια της Αφροδίτης. Ακολουθούν οι Ιχθείς, που απολαμβάνουν την υποστήριξη του Ερμή.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Ταύροι, η Σελήνη σας φτιάχνει μια ρομαντική διάθεση, που θα τραβήξει το ενδιαφέρον των Αιγόκερων. Οι πλανήτες σήμερα προσφέρουν τη θετική επιρροή τους σε αυτά τα δυο ζώδια, εξασφαλίζοντας μια ζεστή ατμόσφαιρα μεταξύ τους.

Σήμερα γιορτάζει

Τιμόθεος, Αναστάσιος (όχι βασική εορτή).

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς