Ζώδια

Ζώδια σήμερα 22/03/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

zwdiaΤα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Ο Κρόνος εισέρχεται σήμερα στον Υδροχόο, φέρνοντας δυσκολίες κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Πρόκειται για μια άκρως σημαντική μετακίνηση. Ο Κρόνος από τη θέση αυτή έρχεται να μας ότι μόνο με ομαδικό πνεύμα και σκληρή δουλειά θα επιτύχουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας.

Τι θα φέρει η σημερινή μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο.

Τώρα είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι μόνο αν εργαστούμε με πειθαρχία και μεθοδικότητα θα καταφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και θα έλθουμε πιο κοντά στα όνειρά μας. Είναι βέβαιο ότι ο Κρόνος θα επηρεάσει τις σχέσεις με τον φιλικό περίγυρο, καθώς φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να μας ακολουθήσουν σε μία νέα πορεία και ποιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκεπτόμαστε. Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο θα διαρκέσει μέχρι την 1η Ιουλίου, όπου θα γυρίσει ανάδρομος τον Αιγόκερω και οριστικά θα περάσει και πάλι στον Υδροχόο τα τέλη του χρόνου. Αυτή η περίοδος θα είναι ενδεικτική για το τι πρέπει να ακολουθήσουμε και πώς πρέπει να συμπεριφερθούμε. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι μόνο με ομαδικό πνεύμα μπορούμε να αποδώσουμε τα μέγιστα.

Παράλληλα ο Ερμής από τους Ιχθύες συναντά σήμερα σε εξάγωνο τον Ουρανό στον Ταύρο και μπορεί να φέρει ξαφνικά στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος που πρέπει να συζητηθούν. Το θετικό είναι ότι έχουμε τη δύναμη και μπορούμε να βρούμε λύσεις που θα διευκολύνουν την επίλυση που επιδιώκουμε. Η ευφυΐα είναι αυτό που χαρακτηρίζει τις προτάσεις μας και θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από το περιβάλλον που κινούμαστε. Το ισχυρό ένστικτο και η διορατικότητα που έχουμε θα μας δείξουν τον δρόμο που πρέπει να κινηθούμε, γι’ αυτό θα πρέπει να έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και ανακινεί με έντονο τρόπο πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να μας ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Αυτό δεν είναι μία εύκολη υπόθεση, καθώς θα έχουμε την τάση να απομονωθούμε και να κλειστούμε στις σκέψεις μας. Ας εκμεταλλευτούμε αυτήν τη διέλευση για εσωτερική ενδοσκόπηση και αναζήτηση. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει ο εσωτερισμός και ο διαλογισμός, καθώς θα μας φέρουν πιο κοντά στον θεό που κρύβουμε μέσα μας. Η πίστη για την ψυχική δύναμη που έχουμε θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα όποια εμπόδια υπάρχουν και ακόμα μας βαραίνουν.

Για να μάθετε τι θα συμβεί αυτό το διάστημα, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις 20 – 22 Μαρτίου της Ολυμπίας Χριστοδουλή. Δείτε παρακάτω το ωροσκόπιο με τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας για να ξέρετε πως θα κυλίσει η μέρα στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς