Ζώδια

Ζώδια σήμερα 22/07/2019

Πρόγνωση καιρού: Συνεχίζεται την Τρίτη ο καύσωνας – Πού θα έχει «40άρια»

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Δευτέρα σήμερα ξεκινά μια εβδομάδα αποφορτισμένη από την ένταση των εκλείψεων, που την υποδεχόμαστε με ένα υπέροχο και σημαντικό τρίγωνο. Το τρίγωνο Ήλιου – Σελήνης στα ζώδια του Νερού εντείνει το δυναμισμό, τη διαίσθηση, την ευαισθησία. Μπορούμε να δρομολογήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικογενειακά ζητήματα που πιθανά μας απασχολούν και να αφήσουμε πίσω μας παρελθούσες καταστάσεις που μας προβληματίζουν. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό δείχνοντας το δυναμισμό και τη διάθεση να πρωταγωνιστήσουμε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ήλιος τρίγωνο Σελήνη σε υδάτινα ζώδια: Αυτοπεποίθηση, ζωτικότητα, διαίσθηση

Είναι μοναδική ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε αυτό το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τη Σελήνη στους Ιχθύες, μια μέρα πριν ο Ήλιος αλλάξει ζώδιο και περάσει στο Λέοντα και λίγο πριν η Σελήνη περάσει στον Κριό. Το τρίγωνο αυτό στα υδάτινα ζώδια εντείνει το συναίσθημα και τις ευαισθησίες. Παράλληλα μας γεμίζει δυναμισμό και μας δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσουμε πιθανά θέματα της οικογένειας ή του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να μας ταλανίζουν.

Μας δίνεται επίσης η ευκαιρία να αναζητήσουμε βαθύτερα πτυχές του εαυτού μας και να αντιμετωπίσουμε τις φοβίες μας με θάρρος, πιστεύοντας σε μας, στις βάσεις που έχουμε, στα θεμέλια που έχουμε χτίσει σαν προσωπικότητα. Πιθανόν είναι η στάση μας αυτή να έχει αντίκτυπο άκρως θετικό στον οικογενειακό περίγυρο, αλλά και σε δικούς μας ανθρώπους, καθώς φαίνεται να αντιλαμβανόμαστε άμεσα τι θέλουν από μας και πως να τους ανακουφίσουμε.

Αμέσως μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Κριό, ένα πύρινο ζώδιο που ζητά άμεση δράση και πρωτοβουλία. Πιθανόν λοιπόν να βγούμε δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας αυτά που θεωρούμε ότι είναι το καλύτερο για εμάς. Επικεντρωνόμαστε στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας και κυρίως στον σύντροφο ή τους συνεργάτες μας, καθώς εκδηλώνοντας τις ανάγκες και τα θέλω μας διεκδικούμε και την κάλυψή τους. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε παρορμητικότητα και επιθετική διάθεση που μπορεί να ενταθούν λόγω υποκειμενισμού και να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις που είναι αχρείαστες. Καλή εβδομάδα σε όλους!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3