Ζώδια

Ζώδια σήμερα 22/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Κυριακή σήμερα και το τετράγωνο του Ερμή στο Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω κυριαρχεί στο αστρολογικό δελτίο της ημέρας. Η συγκεκριμένη αστρολογική όψη μπορεί να οδηγήσει σε αποστασιοποίηση και ψυχρότητα, εξαιτίας αντιπαραθέσεων που μπορεί να υπάρξουν στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Δεν θα διστάσουμε να γίνουμε σκληροί και απόλυτοι στις απόψεις μας και αυτό μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει, καθώς αφήνουμε στην άκρη τη διάθεση για ισορροπία και διπλωματία. Η προσπάθεια να επιβάλουμε με απόλυτο τρόπο τη σκέψη και τις ιδέες μας θα προσκρούσει σε αντιδράσεις που μπορεί να ταράξουν την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.

Ερμής τετράγωνο Κρόνος: Η απολυτότητα φέρνει αποστάσεις

Ο Ερμής βρίσκεται στο Ζυγό και ενισχύει την ανάγκη να κρατήσουμε ισορροπίες, κάτι που μας οδηγεί στο να εκφραζόμαστε με μετριοπάθεια για να σκεφτόμαστε τις ανάγκες και τα θέλω των άλλων. Πολλές φορές είναι πιθανό να μην εκφράσουμε σκέψεις και απόψεις δικές μας, καθώς επιδιώκοντας να μη δυσαρεστήσουμε σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας επιλέγουμε να υποχωρήσουμε και να καταπιεστούμε. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να γίνει ιδιαίτερα αυστηρός και απόλυτος με σκοπό να βάλει γερά θεμέλια και να προσδώσει ηθική στις σκέψεις και τις πράξεις. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι οι όψεις μεταξύ τους δημιουργούν την αίσθηση της ευθύνης, παράλληλα όμως μπορεί να δημιουργήσουν απαισιοδοξία και καταπίεση που θα προκαλέσουν προβλήματα.

Το τετράγωνο του Ερμή στο Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ενισχύει την αδιαλλαξία και την απολυτότητα, κάτι που γίνεται ιδιαίτερα αισθητό στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Σημαντικό είναι να προσπαθήσουμε να μην καταπιέζουμε το ταίρι ή τους συνεργάτες μας επιδιώκοντας να επιβάλλουμε απόψεις, σκέψεις και δράσεις αδιαφορώντας για το τι έχουν αυτοί κατά νου. Παράλληλα, η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη απαισιοδοξία και κατήφεια, οδηγώντας μας στο να δούμε την αρνητική πλευρά των πραγμάτων. Είναι προτιμότερο λοιπόν να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις σήμερα, γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν στο να αντιπαρατεθούμε και να πάρουμε αποστάσεις από πρόσωπα που παίζουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή μας.

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο εντείνοντας την ανάγκη να στραφούμε στο οικογενειακό περιβάλλον, καθώς θέλουμε να απολαύσουμε τη ζεστασιά και την τρυφερότητα που μόνο αυτό μπορεί να μας δώσει. Τάσεις εσωστρέφειας είναι πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο καθώς μπαίνουμε στη διαδικασία ενός απολογισμού των τελευταίων πεπραγμένων μας. Η κυκλοθυμία μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος, γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να ελέγξουμε τη μεταβαλλόμενη διάθεση μας, κρατώντας χαμηλούς τόνους και δείχνοντας ωριμότητα στις αντιδράσεις μας. Στιγμές για δύο στον προσωπικό μας χώρο θα απογειώσουν την αισθηματική μας ζωή και θα γεμίσουν με ρομαντισμό και τρυφερά συναισθήματα τη σχέση μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3