Ζώδια

Ζώδια σήμερα 22/10/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 22/10.

Τρίτη σήμερα και η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα ανεβάζοντας τη διάθεση και ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση μας. Σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στις όμορφες στιγμές που μπορούμε να ζήσουμε και να απολαύσουμε τη διασκέδαση μαζί με την παρέα ή τον σύντροφό μας. Το εξάγωνο της με τον Άρη στο Ζυγό εντείνει το δυναμισμό και μας προκαλεί να κινητοποιηθούμε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να δώσει μοναδικά γεγονότα σε συνεργασίες και στη σχέση μας που θα ενισχύσουν τη θετική ενέργεια και τη διάθεση για κοινωνικότητα.

Σελήνη εξάγωνο Άρης: Η αυτοπεποίθηση και η ενεργητικότητα κυριαρχούν.

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας κυρίως σε ότι αφορά τη διασκέδαση και στο να μπούμε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. Επιθυμούμε να τραβήξουμε την προσοχή των γύρω μας, γι’ αυτό ενδέχεται να έχουμε την τάση να προβούμε σε υπερβολές ή σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν. Η ανάγκη να περάσουμε όμορφα μπορεί να μας οδηγήσει στο να παρακολουθήσουμε καλλιτεχνικά δρώμενα.  Μια θεατρική ή κινηματογραφική παράσταση ή απλά ένα αγαπημένο πρόγραμμα στην τηλεόραση θα μας βοηθήσει να περάσουμε όμορφες στιγμές.

Έχουμε παράλληλα την ευκαιρία να προωθήσουμε πιθανές δημιουργικές δράσεις ή ασχολίες μας, γι’ αυτό μην χάσουμε την ευκαιρία να κινητοποιηθούμε για την προβολή τους. Στον αισθηματικό τομέα, μπορεί να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις αφού μας είναι δύσκολο να μην μπούμε στη διαδικασία του φλερτ. Η γενναιοδωρία μας ξεχωρίζει, καλό είναι βέβαια να έχουμε τη διάθεση να δούμε και τι θέλουν πραγματικά οι άλλοι από μας για να απολαύσουμε την κάθε στιγμή με το ταίρι ή ένα νέο πρόσωπο που μας κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη στο Ζυγό εντείνει τον δυναμισμό, την αυτοπεποίθηση, την ενεργητικότητα και αυτό μπορεί να δώσει καταλυτικές θετικές εξελίξεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κινητοποιούμαστε στις συνεργασίες μας και δεν αποκλείεται να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις άμεσα και δυναμικά για να προωθήσουμε επαγγελματικά ζητήματα που μας ενδιαφέρουν.

Όσον αφορά τα αισθηματικά μας δίνεται σήμερα η δυνατότητα να διεκδικήσουμε με σθένος και πείσμα το πρόσωπο που μας κινεί την προσοχή. Είναι γεγονός ότι τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει στο να πετύχουμε τους στόχους μας είτε αυτό είναι σε επίπεδο καριέρας και συνεργασίας είτε σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή. Απλά, σήμερα είστε ακαταμάχητοι!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς