Ζώδια

Ζώδια σήμερα 23/01/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Σήμερα το αστρολογικό δελτίο καταγράφει μία ιδιαίτερα αισιόδοξη όψη, αυτή της Αφροδίτη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω. Η συγκεκριμένη συνθήκη δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στα αισθηματικά, αλλά και τα επαγγελματικά μας.

Αφροδίτη εξάγωνο Δίας: Η αισιοδοξία απογειώνει την προσωπική ζωή. 

Έχουμε την ευκαιρία να ξεπεράσουμε ζητήματα από το παρελθόν που μπορεί να ταλανίζουν τη σχέση μας και να δούμε με αισιοδοξία το μέλλον. Είναι μια μέρα που μπορούμε να βάλουμε γερά θεμέλια στη σχέση μας και τα όποια ζητήματα θεωρούμε καθοριστικά σε προσωπικό επίπεδο. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξει βελτίωση των οικονομικών συνθηκών σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς φαίνεται ότι παλιότερες συζητήσεις να μπορούν να αποδώσουν ή να υπάρχουν πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τη δοτικότητα μας σε ότι αφορά την καριέρα μας και είναι διατεθειμένοι να μας επιβραβεύσουν για αυτό. Ιδιαίτερη εύνοια χαρίζει η συγκεκριμένη όψη στα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) που είναι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και μπορούν να δουν τις εξελίξεις σε προσωπικό, επαγγελματικό και επικοινωνιακό επίπεδο να παίρνουν άκρως θετική τροπή.

Επιπρόσθετα, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω στρέφοντας όλη μας την προσοχή σε ότι αφορά την καριέρα και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Η κοινωνική καταξίωση αποκτά ιδιαίτερη σημασία για εμάς και είναι πολύ πιθανόν είναι να κάνουμε σημαντικές κινήσεις που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά σε ότι αφορά το επαγγελματικό περιβάλλον στο οποίο κινούμαστε. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην ένταση και στο άγχος που μπορεί να υπάρχει καθώς φαίνεται οι υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία μας. Είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστούμε και να δείξουμε στους γύρω μας ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε δημιουργικά για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στις όποιες επιδιώξεις έχουμε. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εναρμονίζει το ρεαλισμό και την ωριμότητα με τη διαίσθηση και το συναισθηματισμό και μας βοηθάει να λειτουργήσουμε χωρίς στείρα λογική στις κινήσεις μας. Το ένστικτο μας θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε επιλογές που μπορεί να υπάρξουν, αρκεί να το εμπιστευτούμε.

Βρισκόμαστε μια μέρα πριν την πραγματοποίηση της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο που κυρίως θα φέρει νέες καταστάσεις στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) σε ότι αφορά την προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή ζωή. Θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα γι’ αυτό αύριο.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Οι πιο τυχεροί σήμερα είναι οι Σκορπιοί που δέχονται την ευεργετικότητα του Δία. Ακολουθούν οι Δίδυμοι, κάτω από τη θετική επιρροή της Σελήνης. Τέλος, οι Λέοντες δεν πάνε πίσω, αφού η Αφροδίτη τους χαρίζει το χαμόγελό της.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Ταύροι, η Σελήνη σας φτιάχνει τα κέφια και θα τραβήξετε το βλέμμα των Διδύμων. Ο Δίας σήμερα, προσφέρει στους Δίδυμους ιδιαίτερη γοητεία και οι Ταύροι κάτω από την εύνοια της Αφροδίτης θα μπορέσουν εύκολα να τους ελκύσουν στα δίχτυα τους.

Σήμερα γιορτάζουν

Διονύσης (όχι βασική εορτή), Αγαθάγγελος.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς