Ζώδια

Ζώδια σήμερα 23/03/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

zwdiaΤα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Σήμερα ο Άρης συναντά σε μία ισχυρή σύνοδο τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, επηρεάζοντας άμεσα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Η έντονη ενέργεια που εκπέμπουν οι συγκεκριμένοι δύο πλανήτες σε αυτή τη σύνοδο μπορεί να φέρει γεγονότα που θα αλλάξουν ριζικά την καριέρα μας.

Παιχνίδια επικράτησης στο επαγγελματικό πεδίο.

Είναι γεγονός ότι οδηγούμαστε στο να πάρουμε αποφάσεις σε ό τι αφορά την επαγγελματική μας ζωή που μπορεί να μην αρέσουν στους άλλους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ιδιαίτερη ένταση και αντιπαραθέσεις με τους ανώτερους μας, καθώς φαίνεται να εμμένουμε στις απόψεις μας, όπως και αυτοί τις δικές τους. Παιχνίδια επιβολής και χειρισμού μπορεί να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα σήμερα, που καλό είναι να αποφύγουμε για να μην υπάρξουν αλυσιδωτές αντιδράσεις και δυσάρεστες συνέπειες.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να απογειωθούν τα συναισθήματα και το πάθος στην προσωπική μας ζωή. Ο ρομαντισμός συναντά τον αισθησιασμό και δημιουργείται μοναδική ατμόσφαιρα που μπορεί να απογειώσει τις σχέσεις.

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και τα ξημερώματα η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Ταύρο εντείνει τον συναισθηματισμό και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να επικεντρωθούμε στ σχέση μας και το πώς να περάσουμε όμορφα με το ταίρι μας.

Το μεσημέρι το εξάγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω δεν αφήνει περιθώρια για λανθασμένες αντιδράσεις σε ότι αφορά την καριέρα μας. Πιθανόν είναι να υπάρξουν προτάσεις από το παρελθόν που επανέρχονται και μπορεί να είναι ιδιαίτερα θετικές για εμάς. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτούμε την όποια συγκυρία προκύψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που μπορούμε να πάρουμε στην επαγγελματική μας ζωή.

Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνη στους Ιχθύες με τον Πλούτωνα και τον Άρη στον Αιγόκερω μας ωθεί στο να αντιμετωπίσουμε εκκρεμότητες του παρελθόντος με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Η έντονη διαίσθηση πρωταγωνιστεί και ανοίγει δρόμους μπροστά μας που μπορεί να βοηθήσουν στην επίλυση των οξέων καταστάσεων που μας απασχολούν. Επαγγελματικές προτάσεις επανέρχονται και καλούμαστε να δραστηριοποιηθούμε για να τις εκμεταλλευτούμε.

Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς