Ζώδια

Ζώδια σήμερα 23/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Δευτέρα σήμερα και ο Ήλιος περνάει στο Ζυγό, επικεντρώνοντας την προσοχή μας σ τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Η διαλλακτικότητα και η μετριοπάθεια που μας διακρίνει γίνεται έντονη στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Επιδιώκουμε να φέρουμε ισορροπίες και να δώσουμε λύση σε προβλήματα που μπορεί να απασχολούν τις σχέσεις μας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και αργά το βράδυ η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο τάσεις εξουσίας και χειρισμού που θα επηρεάσουν τις οικογενειακές σχέσεις.

 Ήλιος στον Ζυγό: Το “μαζί” είναι ο στόχος

Ο Ήλιος στον Ζυγό σηματοδοτεί τη στροφή μας σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή και πως θα διαχειριστούμε σημαντικές σχέσεις που έχουμε. Η διάθεση να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να  λύσουμε ζητήματα ικανοποιώντας τους γύρω μας είναι διάχυτη καθώς, στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχει έντονα ο φόβος της μοναξιάς. Η επικοινωνία γίνεται κυρίαρχο μέσο σε ότι αφορά τις συνεργασίες μας και στο πως οδεύουμε σε αυτές και στην προσωπική μας ζωή.

Με τον Ήλιο σε αυτό το ζώδιο αντιλαμβανόμαστε τι είναι αυτό που ενδιαφέρει το ταίρι μας ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Το δύσκολο σημείο αυτής της διέλευσης είναι ότι γινόμαστε ακραία υποχωρητικοί, σε σημείο που καταπιέζουμε τις προσωπικές μας ανάγκες για να μην έρθουμε σε αντιπαράθεση με τους άλλους. Αυτό δεν οδηγεί πουθενά και καλό είναι να το αντιληφθούμε γιατί το μήνυμα του ζωδίου του Ζυγού είναι να βρούμε πρώτα ισορροπία μέσα μας και μετά με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας.

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον Καρκίνο εντείνοντας την κυκλοθυμία και την εσωστρέφεια, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και νευρικότητα σε οικογενειακό επίπεδο. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και είναι επιτακτική ανάγκη να ακούσουμε το ένστικτό μας, καθώς μπορεί να μας οδηγήσει σε θετικές για εμάς συμφωνίες. Δεν αποκλείεται να ασχοληθούμε με τη διακόσμηση του προσωπικού μας χώρου καθώς επιδιώκουμε να φτιάξουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να υποδεχόμαστε τα δικά μας πρόσωπα.

Αργά το βράδυ, η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να μας βάλει σε εξουσιαστικά παιχνίδια με πρόσωπα της οικογένειας καθώς δεν αποκλείεται να θέλουμε να επιβάλλουμε απόψεις ή να θέλουν οι άλλοι να επιβάλλουν σε εμάς απόψεις που δεν μας αρέσουν. Ο έλεγχος και η τάσεις επιβολής θα φέρουν αντιδράσεις που θα είναι σφοδρές, γι’ αυτό καλό είναι να συγκρατήσουμε την ψυχραιμία μας και να μην αφήσουμε φόβους, ανασφάλειες και απωθημένα να βγουν στην επιφάνεια προκαλώντας προβλήματα. Καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς