Ζώδια

Ζώδια σήμερα 23/10/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 23/10.

O Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και σηματοδοτεί για σήμερα το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός, καθώς η ενέργεια αλλάζει και εντείνεται η εσωστρέφεια. Επικεντρωνόμαστε κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, συναλλαγές και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά μας ενδιαφέρουν. Η Σελήνη παραμένει στο Λέοντα και το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό ανεβάζει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εντάσεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Ήλιος στον Σκορπιό: Πάθος και ανασφάλειες μάχονται εντός μας.

Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και αυτό δημιουργεί έντονη ατμόσφαιρα μυστηρίου και εσωστρέφειας, καθώς μας οδηγεί στον κλειστούμε στον εαυτό μας και να παρατηρούμε γύρω μας πως κινούνται οι άλλοι. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι η καχυποψία εντείνεται σημαντικά και αυτό μπορεί να επηρεάσει τόσο τις οικονομικές με συνεργασίες και συμφωνίες όσο και την προσωπική μας ζωή. Αυτό προκαλείται από ανασφάλειες, φόβους και πιθανά απωθημένα που έχουμε κρυμμένα μέσα μας, καθώς έρχονται στο φως και δοκιμάζουν τα νεύρα μας.

Σημαντικό είναι για μας να ασχοληθούμε με οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, επενδύσεις, δάνεια ή κληρονομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν, καθώς διαισθητικά μπορούμε να αντιληφθούμε πως πρέπει να κινηθούμε. Σε προσωπικό επίπεδο το πάθος εκτοξεύεται στα ύψη και είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει μοναδικές στιγμές, αρκεί να μπορέσουμε να διαχειριστούμε το συναίσθημα της ζήλιας που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα στην προσωπική μας ζωή. Η διάθεση για ενδοσκόπηση και κατανόηση των βαθύτερων φόβων θα βοηθήσει στο να ισορροπήσουμε και να αντιμετωπίσουμε τους γύρω μας με μεγαλύτερη ψυχραιμία.

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα εντείνει την αυτοπεποίθησή μας και ενισχύει την ανάγκη για να προκριθούμε σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε. Αυτό ενδέχεται να μας οδηγήσει σε υπερβολές και έντονα εγωκεντρικές τάσεις που πιθανόν θα ενοχλήσουν. Είναι προτιμότερο να δείξουμε τη διάθεση να αντιληφθούμε τι θέλουν και οι άλλοι και να μην επικεντρωνόμαστε μόνο στα δικά μας θέλω. Στην αισθηματική μας ζωή η γενναιοδωρία θα παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς δεν θα διστάσουμε να δώσουμε στο τέλος αυτά που ικανοποιούν τον σύντροφό μας.

Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Σκορπιό ανεβάζει την ένταση και δεν αποκλείεται να μπούμε σε μία διαδικασία σκοτεινών σκέψεων που μπορεί να οδηγήσει σε αντιδικία στην προσωπική μας ζωή, αλλά και στις οικονομικές συναλλαγές μας. Ιδιαίτερη προσοχή επίσης να δείξουμε στην τάση να εκφράζουμε πράγματα που επί της ουσίας δεν πιστεύουμε, γιατί είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα με το ταίρι μας, αλλά και συνεργάτες χαλώντας οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να μας ενδιαφέρουν.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς