Ζώδια

Ζώδια σήμερα 23/11/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, επηρεάζοντας άμεσα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (ΚριόςΚαρκίνοςΖυγόςΑιγόκερως). Οι σχέσεις βρίσκονται στο μικροσκόπιο και το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδιαίτερη πίεση και κατήφεια που εκδηλώνεται σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αργότερα, το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις ανασφάλειες που μπορεί να μας οδηγήσουν στο να επιδιώξουμε να χειριστούμε και να εξουσιάσουμε τους γύρω μας

Σελήνη τετράγωνο Κρόνος: Πιεστικές καταστάσεις επηρεάζουν την προσωπική ζωή. 

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού μας ωθεί να επικεντρωθούμε στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να εξισορροπήσουμε καταστάσεις που μπορεί να τις έχουν διαταράξει. Η ανάγκη να επικρατήσει αρμονία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας μπορεί να μας οδηγήσει στο να καταπιέζουμε δικά μας συναισθήματα και επιθυμίες, κάτι που αργά ή γρήγορα θα έρθει στην επιφάνεια και θα οδηγήσει σε συγκρούσεις.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην προσωπική μας ζωή, καθώς θέλοντας να ικανοποιήσουμε το ταίρι μας βάζουμε τον εαυτό μας σε δεύτερη μοίρα, αυτό όμως είναι κάτι που θα λειτουργήσει επιβαρυντικά στη σχέση. Η ανάγκη για κοινωνικότητα και εξωστρέφεια είναι αυτή που μπορεί να μας οδηγήσει σε εξόδους με παρέες που μπορούμε να περάσουμε όμορφα και να διασκεδάσουμε, κεντρίζοντας τα βλέμματα και το ενδιαφέρον νέων προσώπων που μπορούν στο μέλλον να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή μας.

Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την απαισιοδοξία και την κατήφεια και δεν αποκλείεται λόγω φόβων να προσπαθήσουμε να επιβληθούμε σε σημαντικά πρόσωπα για εμάς, επιβαρύνοντας όμως την ατμόσφαιρα μεταξύ μας. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει το γεγονός ότι δεν πιστεύουμε στον εαυτό μας και αυτό το έλλειμμα αυτοπεποίθησης βγαίνει έκδηλα και στις σχέσεις με τους γύρω μας. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να απομονωθούμε λόγω της ιδιαίτερης ψυχολογίας μας, κάτι που θα επηρεάσει σημαντικά και την κοινωνική μας ζωή.

Αργότερα το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις ανασφάλειες και τα απωθημένα που έρχονται στην επιφάνεια και μας οδηγεί στο να κυριαρχήσουμε σε ότι αφορά το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία, επιδιώκοντας να ελέγξουμε τις σχέσεις και να κατευθύνουμε την πορεία τους. Οι αντιδράσεις θα είναι σφοδρές, γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να επικεντρωθούμε στο πάθος, στον αισθησιασμό και σε ότι μπορεί να απογειώσει και να εκτονώσει με θετικό τρόπο τη σχέση μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς