Ζώδια

Ζώδια σήμερα 24/01/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Παρασκευή σήμερα και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αργά το βράδυ στον Υδροχόο δονεί για τα καλά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για καθοριστικές αλλαγές σε επίπεδο φιλιών και στόχων.

Ξαφνικά γεγονότα  αλλάζουν τις φιλοδοξίες και τα σχέδια μας. 

Καθοριστικό ρόλο παίζει το τετράγωνο του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα που εντείνει την διάθεση για ανατροπές σε ότι αφορά πιθανά όνειρα, αλλά και φιλικές σχέσεις που μπορεί να είναι σημαντικές για εμάς. Ο εκνευρισμός μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, καθώς φαίνεται να μην είναι εύκολο να μπορούμε να ελέγξουμε τις αντιδράσεις μας και οι αντιπαραθέσεις δεν αποκλείονται.

Αυτό που θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι μόνο με ψυχραιμία και ανατρεπτικές αποφάσεις θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις συγκεκριμένες ενέργειες. Οργανώσεις και σύλλογοι ενδέχεται να έρθουν ξαφνικά στη ζωή μας που θα μας κινήσουν το ενδιαφέρον και παράλληλα θα μας οδηγήσουν στο να συμμετέχουμε σε νέες ριζοσπαστικές κινήσεις που αλλάζουν τα δεδομένα της ζωής μας.

Επιπρόσθετα σήμερα η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες σε τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη εντείνουν τη διάθεση για απάτες και αυταπάτες και μπορεί να θολώσουν το τοπίο στην συναισθηματική μας ζωή, οδηγώντας μας σε λανθασμένες αποφάσεις που θα μας κοστίσουν. Ανάγκες και επιθυμίες δεν συμβαδίζουν και η εσωτερική ένταση που γεννιέται μπορεί να εκτονωθεί στο ταίρι μας προκαλώντας νευρικότητα.

Η συμμετοχή του Ποσειδώνα δεν βοηθά στο να μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστούμε τις ευαισθησίες μας και αυτό δεν αποκλείεται να επηρεάσει αρνητικά την συμπεριφορά μας. Είναι προτιμότερο να αφήσουμε σημαντικά ζητήματα για αργότερα, καθώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα και περίοδος συζήτησης και επίλυσης. Ας χαλαρώσουμε, προσπαθώντας να ισορροπήσουμε μέσα μας, χωρίς να προκαλέσουμε προβλήματα στην προσωπική μας ζωή.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Οι θετικές επιρροές του Ερμή θα χαροποιήσουν τους Λέοντες. Από την άλλη ο Δίας θα αναζωογονήσει τους Ιχθείς. Οι Αιγόκεροι δεν θα χάσουν, κάτω από την ισχυρή προστασία του Ποσειδώνα.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Το ζευγάρι της ημέρας είναι αναμφίβολα ο Υδροχόος με τον Ζυγό. Η Νέα Σελήνη γεμίζει με νέα όνειρα τον Υδροχόο και ο Ζυγός είναι το ζώδιο που θα τον κατανοήσει πλήρως και θα θελήσει σήμερα να μοιραστεί  τις απόψεις του, μέσα σε μια αρμονική ατμόσφαιρα.

Σήμερα γιορτάζει

Φίλωνας, Ξένη, Ξένια.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς