Ζώδια

Ζώδια σήμερα 24/07/2019

Το σήκωσε ξανά η Ελλάδα, 2-1 την Πορτογαλία!

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Τετάρτη σήμερα και το τρίγωνο που σχηματίζει το βράδυ ο Άρης στον Λέοντα με τον ανάδρομο Δίας στον Τοξότη δημιουργεί συνθήκες έντονης δράσης σε ότι αφορά την τέχνη, τις σπουδές ή θέματα εξωτερικού. Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και το τετράγωνο της με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο εντείνει τη νευρικότητα, καθώς υπάρχει μία έντονη εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα στις ανάγκες μας και τον τρόπο που τις εκφράζουμε. Καλό είναι να εκλείψει ο εκνευρισμός για να μην επηρεαστούν προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις.

Άρης στον Λέοντα σε τρίγωνο με Δία στον Τοξότη: Μια μέρα με θετική ενέργεια

Εν μέσω πιθανών διακοπών που κάποιοι μπορεί να απολαμβάνουν, αυτό το τρίγωνο δίνει τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθούμε έντονα και να συνδυάσουμε περιπέτεια και δράση περνώντας μοναδικές στιγμές. Η απόλαυση της ζωής συμπεριλαμβάνει την πολυτέλεια και τη διασκέδαση. Ο Άρης στον Λέοντα έχει μάθει να πρωταγωνιστεί σε όποια παρέα και αν βρεθεί και να διεκδικεί την κάλυψη των επιθυμιών του. Ο Δίας στον Τοξότη ανοίγει τα φτερά και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες. Ας μη χάσουμε λοιπόν την ευκαιρία να περάσουμε υπέροχα.

Το τρίγωνο αυτό μπορεί να φέρει επίσης εξελίξεις σε αισθηματικό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν άκρως ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες που θα είναι πολύ ευνοϊκές για την προσωπική μας ζωή. Παράλληλα επαγγελματικά μας δίνεται η ευκαιρία να ανοίξουμε τα φτερά μας στο εξωτερικό ή σε ότι αφορά τη δημιουργία και να κάνουμε κινήσεις που θα εξελιχθούν άκρως θετικά για εμάς. Ιδιαίτερα ευνοημένοι από αυτό το τρίγωνο είναι τα ζώδια της Φωτιάς που είναι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου (Κριός, Λέων, Τοξότης) καθώς απογειώνεται η θετική ενέργεια και η αισιοδοξία και μπορούν να δρομολογήσουν σημαντικά βήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο που προκαλεί ιδιαίτερη ένταση και νευρικότητα. Η αρνητική διάθεση αυτή θα εκδηλωθεί κυρίως σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Λόγω της εμπλοκής του ανάδρομου Ερμή, η επικοινωνία δυσκολεύει και μπορούν να υπάρξουν πολλές παρεξηγήσεις, καλό είναι να εκφράζουμε με σαφήνεια ότι σκεφτόμαστε και να μην αφήνουμε τους άλλους να υποθέτουν πράγματα που δεν ισχύουν. Προσεκτικοί θα πρέπει να είναι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), καθώς οι εντάσεις μπορούν να επηρεάσουν όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής τους.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3