Ζώδια

Ζώδια σήμερα 24/08/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Σάββατο σήμερα και αστρολογικά η ημέρα χαρακτηρίζεται από την ιδιομοιρική σύνοδο της Αφροδίτης και του Άρη στην Παρθένο που μας συντονίζει σε θέματα της καθημερινότητας και δουλειές ρουτίνας που μπορεί να έχουμε σε εκκρεμότητα. Είναι ιδανική ευκαιρία να τακτοποιήσουμε ζητήματα που μπορεί να μας αγχώνουν. Η Σελήνη βρίσκεται στους επικοινωνιακούς Διδύμους και η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί αισιοδοξία, χαρά και διάθεση για διασκέδαση. Γι’ αυτό ας μη χάσουμε την ευκαιρία το βράδυ να βρεθούμε με παρέα και να περάσουμε όμορφες στιγμές.

Σελήνη αντίθεση Δίας: Η αισιόδοξη πλευρά της ζωής πρωταγωνιστεί

Το να τακτοποιήσουμε θέματα που μπορεί να μας απασχολούν σε καθημερινό επίπεδο είναι κάτι που μας ευχαριστεί και μας δραστηριοποιεί και σε αυτό συμβάλει η απόλυτη σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στην Παρθένο που είναι ενεργή εδώ και μέρες. Καλό είναι να δρομολογήσουμε ότι μας αγχώνει και να λύσουμε θέματα που λειτουργούν πιεστικά σε χρόνο και σε ψυχολογία. Βέβαια είναι επιτακτική ανάγκη να περιορίσουμε γκρίνια και επικριτική διάθεση, καθώς ενδέχεται να ενοχλήσει τους γύρω μας και να μη δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τις καλύτερες εξελίξεις που μπορεί να θέλουμε.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και μας ωθεί στο να επικοινωνήσουμε άμεσα και με κάθε τρόπο, ιδιαίτερα με πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος. Η καλή παρέα που μπορεί να μας προσφέρουν αδέρφια, ξαδέρφια και κολλητοί φίλοι προτιμάται ιδιαίτερα, καθώς με αυτούς μπορούμε να συζητήσουμε όποιο θέμα μας απασχολεί και, γιατί όχι, να ασχοληθούμε και με κοινωνικό σχολιασμό. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι την τάση να βαριόμαστε και να αρχίζουμε παράλληλα πράγματα που δεν τελειώνουμε. Μοναδικές στιγμές θα μας χαρίσει μία κοντινή απόδραση που μπορεί να μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεση για διασκέδαση, κοινωνικότητα, την ανάγκη να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους και να ανταλλάξουμε απόψεις και γνώσεις. Βέβαια μπορεί να δημιουργήσει και υπερβολή και να ξεφύγουμε σε ότι αφορά στην κατανάλωση ποτού και φαγητού, κάτι που θα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Κρατώντας το μέτρο είναι βέβαιο ότι μπορούμε να περάσουμε μοναδικά, τόσο με την παρέα μας όσο και με το σύντροφο ή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει, γι’ αυτό ας μη χάσουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε στον εαυτό μας στιγμές χαράς και ξενοιασιάς. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς