Ζώδια

Ζώδια σήμερα: 24 Νοεμβρίου 2022

Ζώδια σήμερα: 24 Νοεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να αντιληφθείς ποια πρόσωπα προσπαθούν να σε περιορίζουν το οικογενειακό σου περιβάλλον. Οι αντιδράσεις θα είναι έντονες από την πλευρά σου αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να κινηθείς έξυπνα και μεθοδικά για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Μπορείς να κλείσεις θέματα οικονομικής φύσεως θα σε βοηθήσει να νιώσεις ασφάλεια και να βρεις την αυτοπεποίθησή σου. Απόλαυσε τις στιγμές με πρόσωπα που μπορείς να εμπιστευτείς

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς με τον δυναμισμό και το θάρρος χαρακτηρίζουν. Καλά θα κάνεις να μην είσαι υποκειμενικός γιατί αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει προβλήματα σε σημαντικές σχέσεις για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένταση και υπόγειες κόντρες με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Προσπάθησε να μην πληγώσεις κανέναν με τη συμπεριφορά σου, παράλληλα όμως δεν πρέπει να ανεχτείς εξουσιαστικές συμπεριφορές που δεν σε καλύπτουν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε πληγώνουν. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς στις καθημερινές σου δράσεις καθώς τα προβλήματα μπορεί να επεκταθούν και στον εργασιακό περίγυρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σου δίνει την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ζητήματα στον φιλικό περίγυρο. Προσπάθησε να αντικρούσεις εξουσιαστικές διαθέσεις και τάσεις ελέγχου δεν αφήνουν περιθώριο για να υπάρξει ισορροπία με τα φιλικά σου πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στο φως υπόγειες καταστάσεις που συμβαίνουν στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους δείχνοντας ωριμότητα και ψυχραιμία απέναντι σε πρόσωπα που θέλουν να σε περιορίσουν και να σε ελέγξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να αυξήσει την ένταση κατακόρυφα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Απέφυγε πιθανές κόντρες και συγκρούσεις που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα, είναι απαραίτητο να δείξεις ωριμότητα και ψύχραιμη προσέγγιση στα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα μπορεί να φέρει σημαντικές κόντρες σε οικονομικό επίπεδο και συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες χωρίς αντιδικίες και συγκρούσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οφείλεις να αποφύγεις την πίεση και την ανάγκη να ελέγξεις τους άλλους για να μην υπάρξουν έντονες αντιδράσεις εις βάρος σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σε οδηγεί να αλλάξεις ριζικά ρότα καθημερινότητα. Είναι απαραίτητο βέβαια να ξεπεράσεις φόβους και ανασφάλειες που προέρχονται από το παρελθόν και μπορούν να μπουν εμπόδια στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, σήμερα έχεις την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα της οικογένειάς σου που θα σου χαρίσουν ζεστασιά και τρυφερότητα. Προσοχή σε κυκλοθυμικές τάσεις δεν σου επιτρέπουν να είσαι ήρεμος και να δεις ρεαλιστικά και αντικειμενικά πώς πρέπει να κινηθείς σε οικογενειακά θέματα.

 

Πηγή: ethnos.gr