Ζώδια

Ζώδια σήμερα 25/08/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Κυριακή σήμερα και η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους ενισχύοντας την ανάγκη για κοινωνικότητα και διασκέδαση που μπορεί να μας οδηγήσει στο να έρθουμε σε επαφή με το κοντινό μας περιβάλλον. Το πρωί το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε συναισθήματα και να δημιουργήσουμε το κατάλληλο κλίμα για όλη την ημέρα, ώστε να περάσουμε όμορφα σε όποια παρέα και αν βρεθούμε.

Σελήνη εξάγωνο με Ερμή: Μια όμορφη μέρα!

Η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στους Διδύμους και έχουμε την ευκαιρία να επιδιώξουμε να βρεθούμε με πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος, να συζητήσουμε ζητήματα που μας απασχολούν και να περάσουμε χαλαρές στιγμές μαζί τους. Η διάθεση για μετακινήσεις είναι έντονη, γι’ αυτό ας μη διστάσουμε να πραγματοποιήσουμε μια κοντινή εκδρομή που μπορεί να μας γεμίσει γνώσεις και να ανανεώσει τη διάθεσή μας. Ξεφεύγοντας από καθημερινές δραστηριότητες και τις τετριμμένες καταστάσεις μπορούμε να αναζωογονηθούμε και να επιστρέψουμε με γεμάτες μπαταρίες για την εβδομάδα που έρχεται.

Το πρωί, το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα μας βοηθάει να φτιάξουμε ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα καθώς χαιρόμαστε να συζητάμε και έχουμε τη διάθεση να ακούσουμε. Αυτό είναι σημαντικό, κυρίως για τα πρόσωπα που είναι δικά μας, καθώς τους δίνουμε την ευκαιρία να εκφραστούν και να νιώσουν ότι απευθύνονται σε κάποιον που έχει κατανόηση για τα συναισθήματα και τις ανάγκες τους. Οι σκέψεις εκφράζονται μέσα από τη λογική και αυτό αποτελεί σημαντικό στοιχείο στο να έρθουμε πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάμε.

Το εξάγωνο με τον Ερμή εντείνει τη διάθεση για ταξιδάκια και αποδράσεις που μπορούμε να απολαύσουμε κάθε στιγμή τους και να βιώσουμε υπέροχες στιγμές διασκέδασης. Ο έρωτας θα παίξει πρωταρχικό ρόλο καθώς επικοινωνούμε με αμεσότητα το συναίσθημά μας και δείχνουμε αυτό που νιώθουμε, κάτι που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον προσώπων σε όποιο περιβάλλον μπορεί να βρεθούμε. Ας χαρούμε τη διασκέδαση, την καλοπέραση, πιθανές πολυτέλειες που μπορεί να υπάρξουν και ας πάρουμε δυνάμεις για τη νέα εβδομάδα και τις απαιτήσεις που μπορεί να βρεθούν μπροστά μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς