Ζώδια

Ζώδια σήμερα 25/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τετάρτη σήμερα και η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, γεμίζοντάς μας αυτοπεποίθηση και θέληση για ζωή και διασκέδαση. Νωρίς το πρωί το εξάγωνό της με την Αφροδίτη στο Ζυγό δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα σε ότι αφορά τις συνεργασίες και τις οικονομικές συμφωνίες. Το απόγευμα το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη και το εξάγωνό της με τον Ερμή στο Ζυγό απογειώνει την αισιοδοξία και δίνει την ευκαιρία για την επίλυση ζητημάτων που απασχολούν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Σελήνη τρίγωνο με Δία: Θετική σκέψη και χαρά κατακλύζουν την ημέρα

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και μας δίνει την ευκαιρία να δώσουμε όλη μας την ενέργεια στο να περάσουμε όμορφα. Σημαντικός παράγοντας είναι ο έρωτας, καθώς απολαμβάνουμε το φλερτ και τις στιγμές με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Η τέχνη είναι μέσο απόλαυσης και πνευματικής αναβίβασης και δεν αποκλείεται να βάλουμε στο πρόγραμμά μας μία παράσταση, θεατρική ή κινηματογραφική. Η αυτοπεποίθηση μας είναι στο μέγιστο βαθμό, προσοχή μόνο γιατί πιθανόν να γίνουμε έντονα εγωκεντρικοί στην προσπάθειά μας να κατακτήσουμε την προσοχή των άλλων και αυτό να ενοχλήσει.

Η Σελήνη νωρίς το πρωί σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στο Ζυγό, ευνοώντας σημαντικά οικονομικές υποθέσεις που απασχολούν τις συνεργασίες μας. Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική και έχουμε τη διάθεση να δείξουμε κατανόηση στις ανάγκες των συνεργατών. Η γενναιοδωρία είναι κύριο χαρακτηριστικό και βοηθά στη θετική εξέλιξη πιθανών συζητήσεων ή συμφωνιών.

Το απόγευμα το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη και το εξάγωνό της με τον Ερμή στο Ζυγό μας γεμίζει αισιοδοξία και διάθεση να επικοινωνήσουμε και να διασκεδάσουμε. Αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό από το ευρύτερο περιβάλλον μας, αφού πιθανόν να επιδιώξουμε να βρεθούμε με πρόσωπα που δεν έχουμε δει καιρό και να περάσουμε όμορφα μαζί τους. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς ο αισθησιασμός και το φλερτ απογειώνονται και δίνουν άλλη διάσταση στην προσωπική μας ζωή.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς