Ζώδια

Ζώδια σήμερα 26/01/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Κυριακή σήμερα και το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Ιχθύες με τον Άρη στον Τοξότη εξακολουθεί να μας επηρεάζει σημαντικά. Γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά συναισθηματικές και οικονομικές καταστάσεις, καθώς φαίνεται να μην μπορούμε να διαχειριστούμε με ηρεμία και απόλυτη ωριμότητα ότι προκύπτει στους συγκεκριμένους τομείς της ζωής μας.

Η επιθυμία για απόλυτη ελευθερία μας κυριεύει σήμερα

Καθοριστικό είναι το γεγονός ότι θα πρέπει να διαχειριστούμε καταστάσεις του παρελθόντος σε ότι αφορά τα συναισθηματικά μας που μπορεί να μας δημιουργούν ιδιαίτερη νευρικότητα, επειδή θεωρούμε ότι δεν μας επιτρέπουν να ανοίξουμε τα φτερά μας και να προχωρήσουμε δυναμικά στο μέλλον δρομολογώντας νέα μονοπάτια για την προσωπική μας ζωή. Ανάγκες και επιθυμίες συγκρούονται κυρίως εσωτερικά και θα πρέπει να βρούμε τη δική μας προσωπική ισορροπία για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε, χωρίς να δημιουργήσουμε προβλήματα στο σύντροφο ή σε κάποια νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Η ανάγκη για απόλυτη δοτικότητα αντιπαρατίθεται με την επιθυμία για απόλυτη ελευθερία και ερωτικό παιχνίδι και αυτό είναι που δημιουργεί εντάσεις που θα πρέπει να αποφύγουμε στη σχέση μας.

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο δίνοντας την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στο φιλικό μας περίγυρο, καθώς αυτό που κυρίως μας ενδιαφέρει είναι να βρεθούμε με τα πρόσωπα που μπορούμε να εκφράσουμε απόψεις και σκέψεις και να γίνουν κατανοητές. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι το να θέσουμε νέα σχέδια και φιλοδοξίες μπορεί να αποδώσει σημαντικά για εμάς και να δρομολογήσουμε στη ζωή μας όνειρα που θέλουμε πάρα πολύ να φτάσουμε. Καθοριστική θα είναι η συμμετοχή μας σε ότι αφορά οργανώσεις και συλλογικές προσπάθειες που μας ενδιαφέρουν, καθώς φαίνεται ότι επιδιώκουμε να εμπλακούμε σε κοινά ζητήματα που αφορούν πολλούς. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά τη συμπεριφορά μας καθώς δεν θα διστάσουμε να συγκρουστούμε μετωπικά με όποιους διαφωνούν με τα λεγόμενά μας. Το να γίνουμε εριστικοί και απαξιωτικοί δεν θα βοηθήσει στο να επικρατήσει ηρεμία στις φιλικές μας σχέσεις.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Οι Λέοντες είναι οι πιο τυχεροί σήμερα. Οι Παρθένοι είναι κάτω από την προστασία του Άρη, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται οι Ζυγοί.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Οι Λέοντες έχετε σήμερα την ευκαιρία να δείτε το μέλλον σας με καθαρή σκέψη και να πάρετε αποφάσεις. Ο δυναμισμός είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του Άρη που χαρίζει στους Παρθένους με μια θετική ενέργεια. Οι Λέοντες έχουν πολλές πιθανότητες σήμερα να γοητευτούν από έναν Παρθένο.

Σήμερα γιορτάζουν.

Ξενοφώντας

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς