Ζώδια

Ζώδια σήμερα 26/03/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

zwdiaΤα ζώδια σήμερα Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Σήμερα η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό, ενισχύοντας τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος), δίνοντας μας θετική διάθεση. Η Σελήνη στον Κριό μας γεμίζει ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα για να πάρουμε στο χέρι μας τα πράγματα. Όμως κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες δεν είναι εύκολο και αυτό μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα. Γεγονός είναι ότι θα πρέπει να διαχειριστούμε τη διάθεση μας για δράση και να τη διοχετεύσουμε σε δημιουργικά πράγματα.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνει συναισθηματική πίεση.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Αιγόκερω μετά τα μεσάνυχτα μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και αμετροέπεια που θα πρέπει να χαλιναγωγήσουμε. Είναι προτιμότερο να σκεφτούμε ψύχραιμα τις αντιδράσεις μας, γιατί μπορεί να ενοχλήσουν έντονα και να δημιουργήσουν προβλήματα στους γύρω μας. Τα ξημερώματα το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τους φόβους και την ανασφάλεια. Εντείνει την ανάγκη για έλεγχο και αυτό φορτίζει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία μας. Το πρωί το τετράγωνο της με τον Άρη στον Αιγόκερω μας ωθεί στο να γίνουμε απότομοι και εριστικοί. Αυτό θα προκαλέσει ένταση και αντιπαραθέσεις σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Καλό είναι να ρίξουμε τους τόνους και να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνά στον Ταύρο ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες), καθώς ανεβαίνουν ψυχολογικά. Η Σελήνη στον Ταύρο βρίσκεται σε θέση έξαρσης και αυτό είναι αρκετό για να μας οδηγήσει στο να στιγμές ηρεμίας με τους αγαπημένους μας. Επικεντρωνόμαστε στις υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες, αλλά δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες λόγω των οικονομικών μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στο πείσμα και την αδιαλλαξία που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις μας. Η ευελιξία είναι αυτή που θα βοηθήσει στο να δούμε τα πράγματα ξεκάθαρα και να μην στυλώσουμε τα πόδια σε νέες λύσεις.

Στην προσωπική μας ζωή μπορούμε να απολαύσουμε το πάθος και το ρομαντισμό που θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε σταθερότητα. Άλλωστε είναι αυτό που επιδιώκουμε και αυτό που μας ικανοποιεί. Αμέσως μετά το πέρασμα της στον Ταύρο, η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο εντείνοντας την κατήφεια και την απαισιοδοξία. Πιθανόν είναι να υπάρξουν αλλαγές σε οικονομικό επίπεδο που θα μας επηρεάσουν. Η ανασφάλεια είναι προ των πυλών και πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή, γιατί δεν θα διστάσουμε να γίνουμε σκληροί, θεωρώντας ότι έτσι προστατεύουμε τον εαυτό μας. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς