Ζώδια

Ζώδια σήμερα 26/06/2019

Λαζόπουλος: Η Φώφη, η Φιλιππινέζα και το σύστημα Μητσοτάκη (vid)

 

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Τετάρτη σήμερα και η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, δίνοντας μας την ευκαιρία να βγούμε δυναμικά στο προσκήνιο και να διεκδικήσουμε τα θέλω μας. Ωστόσο, το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να μας ρίξει ψυχολογικά και να μη μας επιτρέπει να δούμε την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Εμπόδια και δυσκολίες επαγγελματικού επιπέδου μπορεί να χαλάσουν το κέφι μας. Το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη προσπαθεί να μας βγάλει από την απαισιοδοξία και να μας δώσει ώθηση για να περάσουμε ευχάριστα.

Η Σελήνη στον Κριό σε τρίγωνο με Δία στον Τοξότη: Τέλος καλό, όλα καλά αύριο!

Σημαντικό είναι να μπορέσουμε να αντιληφθούμε τις συναισθηματικές μας ανάγκες και αυτό η Σελήνη στον Κριό προσπαθεί να το κάνει με ορμητικό τρόπο, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει το περιβάλλον μας και κυρίως το ταίρι ή τους συνεργάτες μας. Γινόμαστε έντονα διεκδικητικοί και δεν αποκλείεται να προσπαθήσουμε να επιβληθούμε με πιεστικό τρόπο, κάτι που θα εκτοξεύσει την ένταση στα ύψη και θα δημιουργήσει προστριβές.

Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν βοηθά να δούμε ξεκάθαρα τα πράγματα. Δυσκολίες που κυρίως αφορούν την καριέρα μας είναι πιθανό να ρίξουν την ψυχολογία μας και να δημιουργήσουν μία διάθεση αρνητική και απαισιόδοξη. Είναι πιθανό επίσης να προσπαθήσουμε να εκμαιεύσουμε την εμπιστοσύνη και την αποδοχή των άλλων, αυτό όμως γίνεται με πιεστικό τρόπο και μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις.

Είναι προτιμότερο να προσπαθήσουμε μέσα από τις δυσκολίες να ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να δείξουμε τη δυναμική και τις ικανότητές μας, παρά να πέσουμε ψυχολογικά και να γίνουμε έρμαιο της κακής μας διάθεσης, που δεν θα μας βοηθήσει τον εαυτό μας και θα φέρει ρήξεις στις σχέσεις μας με τους άλλους.

Ευτυχώς, αργότερα μέσα στη μέρα, το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη λειτουργεί λυτρωτικά και μας βοηθά στο να αποσυμπιεστούμε από την κατήφεια και την αρνητική διάθεση και να δούμε τα πράγματα με μια πιο χαλαρή και αισιόδοξη ματιά. Θα μας δώσει την ευκαιρία να μην μείνουμε στις δυσκολίες και στα εμπόδια και να προσπαθήσουμε να περάσουμε όμορφα διασκεδάζοντας με την παρέα ή το ταίρι μας, βάζοντας στην άκρη ότι μας ρίχνει τη διάθεση.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και κυρίως οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο τους επηρεάζει άμεσα και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πολλά επαγγελματικά ζητήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν με θάρρος και όχι με απαισιοδοξία.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3