Ζώδια

Ζώδια σήμερα 26/08/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Δευτέρα σήμερα και η εβδομάδα ξεκινά με ένα τρίγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο που μας δίνει την ευκαιρία να αλλάξουμε ριζικά καταστάσεις στην καθημερινότητα, να διεκδικήσουμε καλύτερες οικονομικές απολαβές στην εργασία, να ανατρέψουμε τη ρουτίνα και όλα αυτά που μας κουράζουν. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σχηματίζει όψεις με τον Άρη και την Αφροδίτη Παρθένο και τον Ουρανό στον Ταύρο, ενισχύοντας το καλό κλίμα στην οικογένεια, στη δουλειά και στη σχέση μας.

Αφροδίτη τρίγωνο με Ουρανό: Διάθεση για ριζικές αλλαγές

Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου βρίσκεται σε αδύναμη θέση, καθώς επικεντρώνεται στη λεπτομέρεια και στη ρουτίνα και δεν αφήνεται στο συναίσθημα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει την ανάγκη για να επαναστατήσουμε στην καθημερινότητα μας, να αλλάξουμε ριζικά δουλειά ή περιβάλλον στο οποίο κινούμαστε, να αλλάξουμε συνήθειες που μπορεί να μας δημιουργούν άγχος και να μη μας επιτρέπουν να απολαύσουμε τη ζωή. Ότι και αν είναι αυτό που θα επιλέξουμε να πράξουμε θα είναι πρωτοποριακό και θα μας δώσει την αίσθηση της διαφορετικότητας που τόσο έχουμε ανάγκη.

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και προσανατολιζόμαστε σε ότι αφορά την οικογένεια, ζητήματα που μας απασχολούν και θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τη μεταβαλλόμενη διάθεση μας, καθώς η κυκλοθυμία μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα με τα κοντινά μας πρόσωπα. Ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και η ανάγκη για ασφάλεια κυριαρχούν στην προσωπική μας ζωή και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο προσωπικό μας χώρο για να έρθουμε πιο κοντά με το ταίρι μας.

Τα εξάγωνα που η Σελήνη σχηματίζει με τη σύνοδο Άρη – Αφροδίτη στην Παρθένο και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορούν να δημιουργήσουν εξαιρετικές εξελίξεις τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον ή σε ζητήματα που μας απασχολούν, όσο και στη δουλειά μας, καθώς δείχνει ότι με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτά που θεωρούμε ότι αξίζουμε. Ευκαιρίες σε ότι αφορά ακίνητη περιουσία μπορεί να προκύψουν και θα έχουν πιθανά θετικό αντίκτυπο και σε οικονομικό επίπεδο. Καλή εβδομάδα σε όλους!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς