Ζώδια

Ζώδια σήμερα 27/01/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Δευτέρα σήμερα και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και σε τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες), δημιουργώντας έντονες συναισθηματικά καταστάσεις, που μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική μας ζωή και να οδηγήσουν σε πιθανές αποφάσεις πού θα παρθούν κάτω από μη ξεκάθαρη σκέψη και ρεαλιστική δράση.

Συναίσθημα και παραμύθι κατακλύζουν το μυαλό σήμερα. 

Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι η μέρα δεν ευνοεί σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά τον έρωτα και τα οικονομικά μας, καθώς φαίνεται να οδηγούμαστε συστηματικά μέσω του συναισθήματος και της ανάγκης για εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων που βιώνουμε. Καλό είναι να αντιληφθούμε ότι σήμερα δεν μπορούμε να δούμε με λογική τι είναι αυτό που πραγματικά μας συμβαίνει και πώς πρέπει να το διαχειριστούμε και μπορεί να μας οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια που θα φέρουν την απογοήτευση. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει ο εσώτερος εκνευρισμός που θα πρέπει να ελέγξουμε, καθώς ανάγκες και επιθυμίες συγκρούονται και δεν αφήνουν περιθώριο στην ερωτική μας ζωή να μείνει ανέπαφη και ήρεμη.

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες εντείνοντας το συναισθηματισμό και την ανάγκη να απομονωθούμε από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον μας. Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσουμε ζητήματα του παρελθόντος που ξεπηδούν στη μνήμη μας και να διοχετεύσουμε όλη μας την ενέργεια στο να τακτοποιήσουμε ότι εκκρεμεί και μπορεί να λειτουργεί σαν εμπόδιο στην εξέλιξη μας στο σήμερα. Αυτό δεν είναι μία εύκολη διαδικασία, καθώς φαίνεται να μην μπορούμε να δούμε αντικειμενικά πώς πρέπει να διαχειριστούμε τα όποια ζητήματα προκύπτουν λόγω της έντονα φορτισμένης συναισθηματικά κατάστασης που βιώνουμε. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε καθημερινές υποχρεώσεις, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν λάθη που τελικά θα μας κοστίσουν λόγω του ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης που μας διέπει.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Λέοντες, σήμερα το μυαλό σας σκέφτεται το μέλλον στα αισθηματικά σας. Οι Παρθένοι, χάρη στην επιμονή και το δυναμισμό τους, είναι ικανοί να σας προσφέρουν μια θετική ενέργεια.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Οι Λέοντες είναι οι πιο τυχεροί σήμερα. Οι Παρθένοι έχουν τη θετική επιρρόή του Άρη, Την τρίτη θέση καταλαμβάνουν οι Ζυγοί.

Σήμερα γιορτάζουν.

Δεν υπάρχει σημαντική εορτή σήμερα.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς