Ζώδια

Ζώδια σήμερα 27/03/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

zwdiaΤα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο  και ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες), τονώνοντας την ψυχολογία τους. Να επισημάνουμε ότι η Σελήνη στο συγκεκριμένο ζώδιο βρίσκεται σε έξαρση, κάτι που τη βοηθά να δώσει τις καλύτερες της ενέργειες, διοχετεύοντας ένα αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή ευνοεί τη θετική επικοινωνία και δημιουργεί αίσθημα σταθερότητας.

Θα επικεντρωθούμε σήμερα στις υλικές και συναισθηματικές ανάγκες που παίζουν καθοριστικό ρόλο για εμάς και την πορεία των σχέσεων με τους γύρω μας. Οικονομικά ζητήματα είναι πολύ πιθανό να μας απασχολήσουν και μπορούμε να βρούμε λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν. Παράλληλα όμως, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε περιττά έξοδα που δεν θα βοηθήσουν να συγκρατήσουμε τον προϋπολογισμό μας στα πλαίσια που θέλουμε.

Σχέδια για νέους πόρους εισοδήματος είναι πολύ πιθανό να μας απασχολήσουν για να ισορροπήσουμε τα έσοδα μας. Σε προσωπικό επίπεδο, η ανάγκη να περάσουμε χρόνο με τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας μάς ωθεί να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Ας δούμε, πως θα εξελιχθεί η μέρα αναλυτικά.

Μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές στα σχέδια μας. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν ιδέες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στα οικονομικά μας σχέδια. Προσοχή σε σκαμπανεβάσματα της διάθεσης που θα επηρεάσουν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Πριν το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή στους Ιχθύες δημιουργώντας μια θετική επικοινωνία και αυξάνοντας την ανάγκη για επαφή με τα κοντινά μας πρόσωπα. Μας δίνεται η ευκαιρία να λύσουμε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να εκκρεμούν και να μας δημιουργούσαν ανασφάλεια. Η καλή διάθεση και η κατανόηση που θα δείξουμε θα βοηθήσουν στο να έχουμε άκρως θετικές συμπεριφορές απέναντι στους άλλους.

Σε οικονομικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να λύσουμε θέματα που εκκρεμούσαν. Θα πρέπει να εμπιστευτούμε την ισχυρή διαίσθηση που θα έχουμε σήμερα για να αντιληφθούμε πως πρέπει να κινηθούμε. Αν δείξουμε διαλλακτικότητα και ενσυναίσθηση είναι βέβαιο ότι θα είμαστε οι κερδισμένοι της όποιας κατάστασης. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς