Ζώδια

Ζώδια σήμερα 27/06/2019

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 14/6

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Πέμπτη σήμερα και η αστρολογική δραστηριότητα της ημέρας είναι έντονη, καθώς ο Ερμής αφήνει το ζώδιο του Καρκίνου και περνάει στον Λέοντα. Αυτή η πλανητική μετακίνηση θα κυριαρχήσει και για τον επόμενο μήνα, καθώς στις 7 Ιουλίου ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο Λέοντα και μετέπειτα θα περάσει και πάλι στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου ανάδρομος.

Ερμής στον Λέοντα: Η απόλυτη έκφραση του εγώ

Είναι καταλυτικό να προσέξουμε ιδιαίτερα τον τρόπο που επικοινωνούμε, καθώς με την Ερμή στον Λέοντα έχουμε την τάση να επικεντρωνόμαστε μόνο σε αυτά που εκφράζουμε, στις απόψεις μας και τις ιδέες μας, χωρίς να δίνουμε σημασία στο τι έχουν οι άλλοι να μας πουν. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις κυρίως την προσωπική μας ζωή, καθώς δείχνουμε έντονα εγωιστές και υποκειμενικοί. Παράλληλα θέλουμε να τραβήξουμε την προσοχή και αυτό το κάνουμε με υπερβολικές και πομπώδεις εκφράσεις που πιθανόν να προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Παράλληλα ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και μας δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να προέλθουν από οικογενειακές καταστάσεις ή μέσω της ακίνητης περιουσίας. Ευκαιρίες οικονομικής φύσεως είναι επίσης πιθανό να προκύψουν, γι’ αυτό καλό είναι να τις εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εμάς.

Η συγκεκριμένη αστρολογική όψη του Ήλιου με τον Ουρανό μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα μπρος σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα που μπορεί να μας απασχολούν και να βρούμε το θάρρος έχοντας τη διορατικότητα να πάρουμε αποφάσεις που θα αποδειχθούν καταλυτικές. Σημαντικό είναι να αδράξουμε πιθανές οικονομικές ευκαιρίες που μπορεί να υπάρξουν από οικογενειακές εργασίες ή ακίνητα, καθώς παίρνοντας το ρίσκο και κάνοντας κινήσεις προς θετική κατεύθυνση μπορούμε να έχουμε το θετικότερο για εμάς αποτέλεσμα.

Η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Κριού σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο που πρέπει να διαχειριστούμε με ψυχραιμία, καθώς δεν αποκλείεται να μας οδηγήσει σε συγκρούσεις με πρόσωπα που είναι άκρως σημαντικά για μας σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Η διαχείριση της οποίας κατάστασης θα μπορέσει να αποφέρει την ηρεμία και το να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε έντονες αντιπαραθέσεις που θα ανοίξουν νέο κύκλο εσωστρέφειας.

Το απόγευμα στη Σελήνη περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα, λογαριασμούς και εκκρεμότητες, που πιθανόν δεν έχουμε τακτοποιήσει. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα δεν βοηθά στο να εκφράσουμε αυτά που σκεφτόμαστε και ίσως να μπούμε σε διαδικασία να ξεστομίσουμε διαφορετικά πράγματα από αυτά που πιστεύουμε λόγω έντονου εκνευρισμού. Προσοχή γιατί οι ανασφάλειες κάνουν την εμφάνιση τους και εκτονώνονται με ένταση κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε πρόσωπα με τα οποία συναλλασσόμαστε οικονομικά.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3