Ζώδια

Ζώδια σήμερα 27/11/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Οι προβλέψεις των άστρων για τα ζώδια σήμερα.

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Τοξότη  φέρνοντας έναν αέρα αισιοδοξίας που ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Ωστόσο, το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί έντονες ψευδαισθήσεις και υπερευαισθησία και δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε αυτό το ψυχολογικό υπόβαθρο. Πιθανόν κάποια συγγενικά πρόσωπα να μας απογοητεύσουν με τις πράξεις ή τη συμπεριφορά τους. Θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα παρακάτω στο καθημερινό σας ωροσκόπιο στην πρόβλεψη για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά που αφορά το ζώδιο σας.

Αυταπάτες και υπερευαισθησία οδηγούν σε λανθασμένα συμπεράσματα σήμερα. 

Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη μας δίνει την ευκαιρία να κινηθούμε πιο δραστήρια σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να μας ενδιαφέρουν. Γενικά, το τοξοτίσιο φεγγάρι εντείνει μέσα μας τη διάθεση να ανοίξουμε πνευματικό βηματισμό και να ασχοληθούμε με φιλοσοφικές αναζητήσεις. Η διασκέδαση βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και αυτό είναι που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να  ξεπεράσουμε την καθημερινότητα και τους ρυθμούς της που δεν μας ταιριάζουν.

Οι συναναστροφές με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος είναι κάτι που μας ευχαριστεί ιδιαίτερα, γι’ αυτό και δεν χάνουμε ευκαιρία σε πιθανές προτάσεις για εξόδους, γνωρίζοντας ότι μπορούμε να δούμε πρόσωπα που έχουμε να συναντήσουμε καιρό. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε πιθανή αμέλεια ή αφέλεια που μπορεί να υπάρξει, γιατί δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε λάθη και παραλείψεις σε ότι αφορά καθημερινές υποχρεώσεις.

Όμως χρειάζεται προσοχή, γιατί το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τον συναισθηματισμό και δεν αφήνει περιθώρια να έχουμε ξεκάθαρη σκέψη, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αυταπάτες και λανθασμένες εντυπώσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον μας καθώς είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες που μπορεί να έχουμε από τους άλλους δεν είναι εφικτές.

Αυτό θα βοηθήσει κυρίως τον εαυτό μας για να προστατευτεί και να μην οδηγηθούμε σε απογοητεύσεις που μπορούμε να αποφύγουμε. Η μέρα είναι ιδανική για φιλοσοφικές συζητήσεις και πνευματικές αναζητήσεις, που μπορεί να δώσουν άλλη διάσταση στη σκέψη. Καλά θα κάνουμε σε περίπτωση εξόδου να είμαστε προσεκτικοί σε ότι αφορά το αλκοόλ, γιατί οι υπερβολές δεν θα βοηθήσουν.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς