Ζώδια

Ζώδια σήμερα 28/01/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Τρίτη σήμερα και η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στους Ιχθύες επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες), δίνοντας τους την ώθηση να τακτοποιήσουν ζητήματα που αφορούν κυρίως προσωπικά οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα.

Οι ψευδαισθήσεις πρωταγωνιστούν σήμερα στις σχέσεις μας. 

Το ζώδιο των Ιχθύων είναι αυτό που σηματοδοτεί τον έντονο συναισθηματισμό και την ανάγκη για ονειρικές καταστάσεις που θέλουμε να βιώσουμε. Δεν αποκλείεται να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας σε καλλιτεχνικά δρώμενα, που θα μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε και να ξεφύγουμε από τη μοναχικότητα και πιθανά τη θλίψη που μπορεί να μας κατακλίσει λόγω των έντονων ευαισθησιών που έρχονται στην επιφάνεια. Το παρελθόν έρχεται στο προσκήνιο και καλούμαστε να το αντιμετωπίσουμε. Αυτό όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς φαίνεται να ταλανιζόμαστε από τραύματα που μας έχουν στοιχίσει και δεν είναι εύκολο να τα ξεπεράσουμε.

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και το τετράγωνο της με τον Άρη στον Τοξότη φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα σε ότι αφορά τα αισθηματικά, αλλά και τις σχέσεις μας με τα πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος. Η ανάγκη να εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις στη ζωή μας μπορεί να μας οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, επειδή είναι πολύ πιθανό να βγάλουμε συμπεράσματα που δεν απηχούν στην πραγματικότητα σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή και τελικά να προχωρήσουμε σε κινήσεις που μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά στη σχέση μας.

Παράλληλα, προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και με τα πρόσωπα που μας περιβάλλουν καθώς φαίνεται να μην έχουμε άμεση αντίληψη το τι θέλουν από μας και αυτό τελικά δεν αποκλείεται να μας οδηγήσει στο να εμπιστευτούμε πρόσωπα που δεν το αξίζουν. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε αποφάσεις που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στις σχέσεις μας όσο και σε ότι αφορά δικαστικά ζητήματα ή θέματα σπουδών, γιατί το πιθανότερο είναι να κάνουμε λάθη που θα μας στοιχίσουν σημαντικά και κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Οι Λέοντες είστε οι πιο τυχεροί σήμερα. Οι Δίδυμοι έχετε επίσης τη τύχη με το μέρος σας, χάρη στην εύνοια του Πλούτωνα. Στην τρίτη θέση κατατάσσονται οι Τοξότες.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Οι Ζυγοί έχουν πολλά να προσφέρουν σήμερα συναισθηματικά. Αυτό θα μπορούσε να επωφελήσει ένα ζώδιο σαν τον Λέοντα. Λέοντες, σήμερα είναι η μέρα που μπορείτε να τραβήξετε το ενδιαφέρον ενός Ζυγού.

Σήμερα γιορτάζουν.

Χάρις, Παλλάδιος.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς