Ζώδια

Ζώδια σήμερα 28/06/2019

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 17/5: Μία ταραχώδης μέρα, που αποκαλύπτονται οικονομικά λάθη!

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Παρασκευή αύριο και η Σελήνη κινείται στον Ταύρο, προσκαλώντας μας να έρθουμε σε επαφή με τις ανάγκες μας και να απολαύσουμε ένα όμορφο γεύμα ή δείπνο, την καλή παρέα σε ήρεμο μέρος, την αγάπη και το πάθος. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά την αδιαλλαξία και τη διάθεση να επιβάλουμε την άποψή μας, καθώς με το να είμαστε αμετακίνητοι στις θέσεις μας δεν θα βοηθήσουμε ιδιαίτερα στην προσωπική μας ζωή, αλλά θα δημιουργήσουμε κόντρες και έντονες αντιδράσεις.

Σελήνη στον Ταύρο: Η ανάγκη για ασφάλεια και απόλαυση είναι κυρίαρχη

Ο Ερμής από χθες κινείται στις πρώτες μοίρες του Λέοντα και μας ωθεί στο να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας και με τον τρόπο έκφρασης που έχουμε να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των γύρω μας. Ήδη δεν κινείται με την ταχύτητα που συνήθως έχει, καθώς σε λίγες μέρες, εντός των πρώτων ημερών του Ιουλίου, θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του και θα μας καλέσει να ασχοληθούμε με τον έρωτα και με καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα μπορεί να μας κρατούν δέσμιους.

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου δίνει το σύνθημα για την ικανοποίηση της κάθε είδους ανάγκης μας και ιδιαίτερα των πρακτικών, όπως το να περιποιηθούμε τον εαυτό μας, να κάνουμε αγορές, να βγούμε και να απολαύσουμε το καλό φαγητό, να βρεθούμε σε ένα ήσυχο μέρος με τα πρόσωπα που είναι κοντά μας και νιώθουμε σιγουριά και αυτοπεποίθηση μαζί τους.

Πιθανόν είναι να επικεντρωθούμε και σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν, όπως εκκρεμότητες ή λογαριασμοί που μπορεί να υπάρχουν, καθώς θέλουμε να τακτοποιήσουμε ότι μπορεί να μας εντείνει το φόβο που δημιουργείται από την οικονομική ευχέρεια ή μη που έχουμε. Σημαντικό είναι να καταλάβουμε και να προσπαθήσουμε να αποσυνδέσουμε την προσωπική μας αξία με την οικονομική μας ευμάρεια, γιατί έτσι το μόνο που καταφέρνουμε είναι να αδικήσουμε τον εαυτό μας και να μην βλέπουμε τι πραγματικά αξίζουμε.

Ο αισθησιασμός και το πάθος έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς το πιθανότερο είναι να επιδιώξουμε να βρεθούμε με το ταίρι μας ή με πιθανή νέα γνωριμία που θα εκτοξεύσει με την παρουσία της το ερωτικό παιχνίδι στη ζωή μας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην αδιαλλαξία και στην επιμονή που μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω μας, γιατί αυτά τα χαρακτηριστικά θα οδηγήσουν σε ρήξεις που καλό είναι να αποφύγουμε.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3