Ζώδια

Ζώδια σήμερα 28/07/2019

Πρόγνωση καιρού: Συνεχίζεται την Τρίτη ο καύσωνας – Πού θα έχει «40άρια»

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Κυριακή σήμερα και η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Λέοντα αποτελεί το σημαντικό αστρολογικό γεγονός της ημέρας. Είναι η Αφροδίτη του πάθους, της τέχνης, της διασκέδασης, της χαράς, της παιδικότητας. Τα συναισθήματα γίνονται εντονότερα και η ανάγκη να απολαύσουμε κάθε στιγμή της ζωής κυριαρχεί. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη ενδέχεται να οδηγήσει κάποιους σε υπερβολές και συζητήσεις που μπορεί να μας κουράσουν. Αργότερα το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να θολώσει τη σκέψη και να μας οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις προκαλώντας απογοήτευση.

Αφροδίτη στον Λέοντα: Πάθος απόλαυση και πολυτέλεια κυριαρχούν

Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι δοτική και θέλει να προσφέρει στην παρέα, γι’ αυτό και γίνεται γενναιόδωρη. Ο αισθησιασμός κορυφώνεται και γίνεται έντονα αντιληπτό στις προσωπικές σχέσεις, καθώς το πιθανότερο είναι να επιδιώξουμε να απολαύσουμε το κάθε λεπτό με το σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία βιώνοντας μοναδικά συναισθήματα. Παράλληλα όμως, μπορούμε να γίνουμε ιδιαίτερα εγωιστές και εγωκεντρικοί, αφού πιθανό είναι να επιδιώξουμε να είμαστε το επίκεντρο του περιβάλλοντός μας και αυτό να οδηγήσει σε υπερβολές και δυσαρέσκεια από τους γύρω μας. Το βέβαιο είναι ότι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) έχουν την ευκαιρία να περάσουν όμορφα και να πρωταγωνιστήσουν στο φλερτ.

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και επικεντρωνόμαστε κυρίως στο να επικοινωνήσουμε. Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε κοινωνικό σχολιασμό και στη μεταφορά πληροφοριών που μπορεί να μην είναι σαφείς ή να μην ευσταθούν. Αυτό καλό είναι να περιοριστεί για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη δεν βοηθάει στο να υπάρξει όριο, αλλά οδηγεί σε υπερβολές που μπορεί να δυσαρεστήσουν τα πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος.

Βέβαια το κέφι και η διάθεση να διασκεδάσουμε κυριαρχούν και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να περάσουμε όμορφα, χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας την παρέα, τη συζήτηση. Προσοχή, γιατί αργότερα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που εντείνει τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να ωραιοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε σε λανθασμένες εκτιμήσεις σε σχέση με το κοντινό περίγυρο ή νέες γνωριμίες που θα δημιουργήσουν πληγές.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3