Ζώδια

Ζώδια σήμερα 28/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό που πραγματοποιείται αυτό το Σάββατο είναι το κυρίαρχο αστρολογικό γεγονός, καθώς σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε αυτά που εκφράζουμε γιατί μπορεί να γίνουμε σκληροί και να δυσαρεστήσουμε τους γύρω μας. Η αισιοδοξία επικρατεί σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο, καλό είναι να θυμόμαστε ότι τάσεις χειρισμού και επιβολής θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Ας εκτονώσουμε την ενέργειά μας στο πάθος και όχι στην καχυποψία.

Νέα Σελήνη στο Ζυγό: Ευκαιρίες στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά

Το ζώδιο του Ζυγού μας ωθεί στο να επικεντρωθούμε στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ μας ανοίγει μπροστά μας νέες προοπτικές για την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να προβούμε σε σημαντικά βήματα ή να υπάρξουν καθοριστικές νέες γνωριμίες. Θα δημιουργηθούν ευκαιρίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν βήματα προς την εξέλιξή τους που μπορούν να μας προσφέρουν πολλά οφέλη. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική μας ζωή και θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στα αισθηματικά μας.

Είναι σημαντικό όμως να καταφέρουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να είμαστε προσεκτικοί σε ότι εκφράζουμε γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες. Πρέπει να προσπαθήσουμε να αφήσουμε την απαισιοδοξία και τη σκληρότητα στην άκρη, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν αχρείαστες εντάσεις που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Σε οικονομικό επίπεδο, μπορεί να υπάρξουν κέρδη από τις συνεργασίες, αρκεί να μην μπούμε σε παιχνίδια κάτω από το τραπέζι γιατί το κόστος θα είναι σημαντικό.

Συναισθηματικά, το πάθος απογειώνεται και μπορούμε να περάσουμε μοναδικές στιγμές, αρκεί να μην αφεθούμε σε παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού που θα ενοχλήσουν. Ιδιαίτερα επηρεάζονται από τη συγκεκριμένη Νέα Σελήνη τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) που είναι γεννημένοι στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου, όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή πλανήτες στις συγκεκριμένες μοίρες. Εξελίξεις σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο θα δώσουν το έναυσμα για μια νέα αρχή που μπορεί να σηματοδοτήσει ένα καταλυτικό κεφάλαιο στη ζωή τους.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς