Ζώδια

Ζώδια σήμερα 28/11/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Οι προβλέψεις των άστρων για τα ζώδια σήμερα.

Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη επηρεάζοντας άκρως θετικά τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα. Η σύνοδος της με τον Δία δημιουργεί μια ατμόσφαιρα αισιοδοξίας και χαράς και δεν αποκλείεται να επιλέξουμε να συναναστραφούμε με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος για να περάσουμε όμορφα. Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω ανεβάζοντας την ψυχολογία στα ζώδια της Γης και του Νερού. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη δημιουργεί ιδανική συνθήκη για την προώθηση επαγγελματικών θεμάτων. Θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα παρακάτω στο καθημερινό σας ωροσκόπιο στην πρόβλεψη για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά που αφορά το ζώδιο σας.

Η αισιοδοξία απογειώνει σήμερα την ψυχολογία μας. 

Η Τοξοτίσια Σελήνη εντείνει σήμερα τη διάθεση για να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να περάσουμε όμορφα με πρόσωπα που αγαπάμε, αφήνοντας στην άκρη ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να μας βαραίνουν. Δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να ασχοληθούμε με σπουδές, σεμινάρια και πνευματικά ενδιαφέροντα που μας ωθούν στο να αναπτύξουμε τη φιλοσοφική πλευρά του εαυτού μας.

Η σύνοδος της με τον Δία φτιάχνει τις ιδανικές προϋποθέσεις για να κάνουμε σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση και οι επιλογές σε ότι αφορά τα αντικείμενα που θέλουμε να εντρυφήσουμε θα είναι ιδανικές για εμάς. Ας μη χάσουμε την ευκαιρία για διασκέδαση, γιατί οι προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος δεν θα λείψουν και θα περάσουμε όμορφες στιγμές.

Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω φροντίζοντας να μας απομακρύνει από τον έντονο συναισθηματισμό και επικεντρώνοντας την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή και πιθανές υποχρεώσεις ή εργασίες ρουτίνας που έχουμε αναλάβει. Το άγχος στο χώρο της δουλειάς αυξάνεται και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στο να αντιπαρατεθούμε με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα μας ή ανωτέρους μας. Καλό θα είναι να αποφύγουμε τέτοιου είδους συγκρούσεις που είναι ανώφελες και θα χαλάσουν το θετικό κλίμα της ημέρας.

Εξάλλου, η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να ομορφύνει  τη διάθεση και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για σημαντικά βήματα σε ότι αφορά τον επαγγελματικό μας τομέα που θα μας βοηθήσουν στο να προβάλουμε τις δυνατότητες μας και να περάσουμε όμορφα σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που οφείλουμε να παραβρεθούμε. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθούν οικονομικές συζητήσεις στο επαγγελματικό πεδίο που έχουν πολλά να προσφέρουν, αρκεί να μπορέσουμε να τις διαχειριστούμε με ψυχραιμία και όχι με απολυτότητα το τι θέλουμε πραγματικά και να το εκφράσουμε. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς