Ζώδια

Ζώδια σήμερα 29/01/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Σήμερα η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες, επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) σε ότι αφορά θέματα συναισθηματικής φύσεως και επικοινωνίας. Γενικότερα, η αίσθηση του να αφεθούμε στις σκέψεις και τις αναμνήσεις είναι έντονη και μπορεί να μας οδηγήσει σε μια εσωστρέφεια.

Πολλά ζώδια θα αισθανθούν σήμερα τον δυναμισμό που κρύβουν μέσα τους.

Το πρωί, απωθημένα και τραύματα του παρελθόντος έρχονται για να μας «θυμίσουν» ότι ποτέ δεν τα ξεπεράσαμε και χρειάζεται να τα αντιμετωπίσουμε κατάματα. Οι πολλές σκέψεις και ο έντονος συναισθηματισμός δεν αφήνουν περιθώρια για αντικειμενική κρίση των πραγμάτων, αλλά είναι επίσης πιθανό να μας οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις σε καθημερινές υποχρεώσεις και σε εργασίες που μπορεί να έχουμε. Προσοχή γιατί το πιθανότερο είναι να εκτεθούμε.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Κριό, ωθώντας τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) στην κοινωνικότητα και το φλερτ. Ο δυναμισμός ξεχειλίζει και είναι αυτό που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ημέρας, καθώς φαίνεται να επικεντρωνόμαστε στις προσωπικές μας επιδιώξεις και απολαύσεις ζητώντας από τους γύρω μας την ικανοποίησή τους.

Αυτό βέβαια μπορεί να μας οδηγήσει στο να εγκλωβιστούμε σε εγωκεντρικές συμπεριφορές και υποκειμενική διάθεση και να μπούμε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων στις διαπροσωπικές μας σχέσεις που δεν θα βοηθήσει επί της ουσίας σε αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε. Είναι σημαντικό να δείξουμε την διάθεση για κατανόηση στους γύρω μας και κυρίως στους συνεργάτες και στο ταίρι μας που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας.

Κατά τα άλλα η κοινωνικότητα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς είναι βέβαιο ότι δεν θα παραμείνουμε απόμακροι από το περιβάλλον μας και θα επιδιώξουμε να εντυπωσιάσουμε σε παρέες που θα βρεθούμε με την καλή διάθεση και την αυτοπεποίθησή μας.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Από τη μια πλευρά, οι Ταύροι έχουν τη θετική επιρροή του Δία. Από την άλλη, η Σελήνη χαρίζει την εύνοια της στους Κριούς. Οι Καρκίνοι ανήκουν στα ζώδια που δεν θα χάσουν σήμερα, μια και ο Ποσειδώνας τους έχει κάτω από την προστασία του σήμερα.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Οι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου θα έχουν επιτυχίες στα αισθηματικά τους σήμερα. Φίλοι Κριοί, η Σελήνη επηρεάζει πάντα τα συναισθήματα και τις ερωτικές σχέσεις. Η σχέση ανάμεσα σε εσάς και τους Ταύρους σήμερα θα είναι στα καλύτερα της. Επωφεληθείτε!

Σήμερα γιορτάζουν.

Βαρσαμία

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς