Ζώδια

Ζώδια σήμερα 29/03/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

zwdiaΤα ζώδια σήμερα Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Aιγόκερω σήμερα ενισχύει ψυχολογικά τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) δημιουργώντας θετικές προϋποθέσεις σε προσωπικό επίπεδο. Ας δούμε πως εξελίσσονται τα αστρολογικά γεγονότα σήμερα…

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα εναρμονίζει το πάθος με τα συναισθήματα σήμερα.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Αφροδίτη στον Ταύρο μας ωθεί στο να απολαύσουμε κάθε στιγμή της ζωής και τις χαρές της. Η παρέα με τον σύντροφό μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, το καλό φαγητό και η θετική διάθεση δημιουργούν την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα στην προσωπική ζωή. Ωστόσο, προσοχή σε περιττά έξοδα, καθώς η ανάγκη για απολαύσεις μπορεί να οδηγήσει σε σπατάλες που τελικά δεν θα ευνοήσουν τον προϋπολογισμό μας.

Πριν ξημερώσει, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και μας ωθεί να επικοινωνήσουμε με κάθε τρόπο, κυρίως με πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος. Έχουμε διάθεση για επικοινωνία και αυτό μας βοηθά στο να εκφράσουμε σκέψεις και συναισθήματα. Τις πρώτες πρωινές ώρες παραμένει στον Ταύρο και πριν αποχωρήσει από το συγκεκριμένο ζώδιο σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω ενισχύοντας την ενεργητικότητά μας. Η αποφασιστικότητα που μπορούμε να δείξουμε είναι ισχυρή και αυτό είναι εμφανές και στην προσωπική μας ζωή.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο δημιουργεί σήμερα τις προϋποθέσεις για σταθερές συναισθηματικές βάσεις, μεθοδικές σκέψεις και απόψεις. Είναι γεγονός ότι μπορεί να επιδιώξουμε τις πρώτες πρωινές ώρες να κάνουμε πράξη ιδέες που μπορεί να έχουμε σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για συνεργασίες και συμφωνίες που θεμελιώνονται σε σταθερές βάσεις.

Το πιο σημαντικό σήμερα είναι ότι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας ενισχύει με πάθος και δυναμισμό και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ψυχική ταύτιση σε όλα τα επίπεδα. Οι ευαισθησίες και τα συναισθήματα γίνονται βαθύτερα και μπορούμε να απολαύσουμε την τρυφερότητα εναρμονισμένη με τον αισθησιασμό σε απόλυτο  βαθμό.

Αργά το βράδυ, ο Ήλιος στον Κριό σε εξάγωνο με τη Σελήνη μας βοηθά να αντιληφθούμε τι θέλει το ταίρι μας ή το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει στη ζωή μας και να συμβαδίσουμε δίπλα του καλύπτοντας τις ψυχικές και συναισθηματικές ανάγκες μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς