Ζώδια

Ζώδια σήμερα 29/06/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Καλημέρα σας,

 Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Σάββατο σήμερα με τη Σελήνη να παραμένει στον Ταύρο και να στρέφει την προσοχή μας σε ότι αφορά τις ανάγκες μας και το πόσο τις ικανοποιήσουμε. Η καλοπέραση, το φαγητό, τα έξοδα για να νιώσουμε καλύτερα μπαίνουν με δυναμισμό στο πρόγραμμά μας, καθώς θέλουμε να δώσουμε στον εαυτό μας το καλύτερο και να νιώσουμε πλήρεις.

Σελήνη σε τρίγωνο με Πλούτωνα και εξάγωνο με Άρη: Το πάθος και η επιθυμία απογειώνονται.

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου βρίσκεται σε θέση έξαρσης, που σημαίνει ότι δίνει τις καλύτερες της ιδιότητες για την προσωπική ευχαρίστηση και ικανοποίηση των μικρών και καθημερινών αναγκών που έχουμε. Παράλληλα, επικεντρώνει την προσοχή μας σε οικονομικά ζητήματα, καθώς μέσα από αυτά νιώθουμε σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ιδιαίτερα όταν είμαστε σε καλό σημείο οικονομικά. Αντίθετα, όταν δεν υπάρχει οικονομική ευχέρεια μπορεί να νοιώθουμε ότι δεν αξίζουμε και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το δουλέψουμε για να απεγκλωβιστούμε από τέτοιου είδους ανασφάλειες.

Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για σημαντικές οικονομικές εξελίξεις σε ότι αφορά την καριέρα. Πιθανό είναι να ενημερωθούμε για μια αύξηση ή κάποιο μπόνους που μπορεί να θέλουν οι ανώτεροι μας να μας δώσουν, δείχνοντας την ικανοποίησή τους για τον τρόπο που δουλεύουμε. Παράλληλα σε ψυχολογικό επίπεδο εκτοξεύεται ο ερωτισμός και το πάθος και η ανάγκη να διεισδύσουμε στον άλλον και κυρίως το ταίρι μας και να αντιληφθούμε τα βαθύτερα συναισθήματα του. Ο πόθος και ο αισθησιασμός είναι κυρίαρχα στοιχεία σήμερα και μπορούν να δημιουργήσουν ιδανικό κλίμα στην προσωπική μας ζωή.

Το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και μας δίνει την ευκαιρία να περάσουμε όμορφα είτε με κοντινά μας πρόσωπα είτε με πρόσωπα της οικογένειάς μας, καθώς έχουμε την ιδανική διάθεση και μπορούμε να κινηθούμε στο να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για όλους. Ο αισθησιασμός εξακολουθεί να είναι στα ύψη και η προσωπική μας ζωή μπορεί να βιώσει μοναδικές στιγμές σήμερα, καθώς το πιθανότερο είναι να επιδιώξουμε να βρεθούμε με το ταίρι μας και να απολαύσουμε τη συντροφιά, την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3