Ζώδια

Ζώδια σήμερα 29/07/2019

Πρόγνωση καιρού: Συνεχίζεται την Τρίτη ο καύσωνας – Πού θα έχει «40άρια»

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Δευτέρα σήμερα με το τρίγωνο του Ήλιου στο Λέοντα με τον Χείρωνα στον Κριό και τη μετακίνηση της Σελήνης από τους Διδύμους στον Καρκίνο να κυριαρχούν στο αστρολογικό δελτίο της ημέρας. Ο συνδυασμός των δυο αστρολογικών όψεων μας δίνει την ευκαιρία να επουλώσουμε πληγές του παρελθόντος και να δούμε κατάματα τα θετικά σημεία της προσωπικότητά μας. Από το μεσημέρι και μετά επικεντρωνόμαστε στο να βρεθούμε με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος, καθώς είναι έντονη η ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με τις ρίζες μας και να νιώσουμε ασφάλεια και τρυφερότητα.

Σελήνη στον Καρκίνο: Έντονος συναισθηματισμός και χειριστικές διαθέσεις

Ο Ήλιος στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό και έρχεται να φωτίσει με θετικό τρόπο πιθανές πληγές και τρωτά σημεία της προσωπικότητάς μας, βοηθώντας μας στο να τα ξεπεράσουμε και να δούμε τη θετική τους πλευρά. Γεγονός είναι ότι μπορούμε να το μεταφέρουμε στον τρόπο που επικοινωνούμε με τους άλλους δηλαδή να κάνουμε σαφές ότι ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε ότι μας ταλανίζει και να πιστέψουμε πια στους θησαυρούς που κρύβουμε μέσα μας. Αυτοί είναι που θα μας βοηθήσουν στον να αντιμετωπίσουμε ότι και αν προκύψει.

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και έχουμε την ευκαιρία να κινήσουμε θέματα εμπορικής φύσεως, επικοινωνίας, διαδικτύου και δημοσίων σχέσεων που μπορεί να μας ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείονται οι συμφωνίες, προσοχή όμως γιατί πιθανή νευρικότητα να δημιουργήσει προβλήματα στην εξέλιξή τους και τελικά να μην επιτύχουμε αυτό που επιδιώκουμε. Η επικοινωνία με τους γύρω μας είναι έντονη και κυρίως με τα πρόσωπα του στενού μας περιβάλλοντος, καθώς και επιδιώκουμε να βρεθούμε να συζητήσουμε ή ακόμα και να διασκεδάσουμε μαζί τους.

Αργά το μεσημέρι η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και για τις επόμενες δύο περίπου μέρες επικεντρωνόμαστε στην οικογένεια και σε ότι αυτή μπορεί να μας προσφέρει. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και η ανάγκη να νιώσουμε θαλπωρή και ζεστασιά κυρίαρχη. Μπαίνουμε σε διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα -ιδιαίτερα των τελευταίων πεπραγμένων μας- και αυτό μας οδηγεί σε εσωστρέφεια και σε έντονη κυκλοθυμία. Προσοχή, γιατί δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προβλήματα λόγω αυτής με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3