Ζώδια

Ζώδια σήμερα 29/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Κυριακή σήμερα, μια μέρα μετά τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό επικεντρώνουμε την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή και τις συνεργασίες μας. Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού εντείνει τη διάθεση να κρατήσουμε ισορροπίες στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να μην υπάρχουν εντάσεις με το ταίρι και τους συνεργάτες μας.

Σελήνη σύνοδος με Αφροδίτη: Ανάγκες και συναισθήματα εναρμονίζονται με μοναδικό τρόπο

Η Σελήνη στο Ζυγό εντείνει την ανάγκη για επικοινωνία, κοινωνικότητα και ισορροπία. Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε λύσεις σε ζητήματα που πιθανόν μας απασχόλησαν τον τελευταίο καιρό, εξομαλύνοντας τη διάθεση στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στην τάση μας να καταπιέζουμε τις ανάγκες μας για να ικανοποιήσουμε τους άλλους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να υποστούμε καταστάσεις που δεν μας αρέσουν, αφού δεν έχουμε αντιδράσει. Η κοινωνική ζωή γίνεται εντονότατη και επιδιώκουμε να αρέσουμε και να φλερτάρουμε. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο την προσωπική μας ζωή, για αυτό ας αδράξουμε την ευκαιρία.

Το μεσημέρι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ενδέχεται να επηρεάσει προσωρινά τη διάθεσή μας, καθώς εντείνει την απαισιοδοξία και την κατήφεια, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει τη σχέση μας. Είναι σημαντικό να μην αφεθούμε στον αρνητισμό και να δώσουμε την ευκαιρία να δούμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Πιθανά προβλήματα επαγγελματικής φύσεως μπορεί να προκύψουν που θα μας προβληματίσουν. Ας δώσουμε στον εαυτό μας τη δυνατότητα για ξεκούραση.

Το βράδυ η διάθεσή μας βελτιώνεται σημαντικά καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη, εξομαλύνοντας την ψυχολογία μας και εντείνοντας τη διάθεση για διασκέδαση και επικοινωνία. Έχουμε την ευκαιρία να λύσουμε ζητήματα με το ταίρι μας που μπορεί να απασχολούσαν μέχρι πρότινος, αντιμετωπίζοντας τα με θετική ματιά. Το φλερτ είναι έντονο και μπορεί να φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν την προσωπική μας ζωή.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς