Ζώδια

Ζώδια σήμερα 29/11/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Οι προβλέψεις των άστρων για τα ζώδια σήμερα.

Το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δίνει την ευκαιρία στα ζώδια του Νερού και της Γης να προωθήσουν σημαντικές συμφωνίες και να εκφράσουν ρεαλιστικές απαιτήσεις και απόψεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η Σελήνη στον Αιγόκερω δεν μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με τα συναισθήματά μας και μας οδηγεί στο να απομονωθούμε, νιώθοντας κατήφεια και απαισιοδοξία. Η σύνοδος της με τον Κρόνο αργά το βράδυ εντείνει αυτά τα συναισθήματα. Θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα παρακάτω στο καθημερινό σας ωροσκόπιο στην πρόβλεψη για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά που αφορά το ζώδιο σας.

Σταθερές οικονομικές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. 

Είναι γεγονός ότι με τον Ερμή στον Σκορπιό έχουμε την ευκαιρία να προωθήσουμε με θετική έκβαση οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις που μας ενδιαφέρουν. Η διαίσθησή μας είναι στα ύψη και παίζει καθοριστικό ρόλο στο πώς πρέπει να κινηθούμε για να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για εμάς.

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να κινηθούμε με ρεαλιστικούς όρους και να επιτύχουμε σημαντικές συμφωνίες που θα έχουν σταθερότητα και θα είναι διαχρονικές. Πιθανές είναι επίσης οι συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματος μας με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος που έχουν τη διάθεση να ικανοποιήσουν τα αιτήματα μας, καθώς δεν αποκλείεται να αναγνωριστεί η προσφορά, η εργατικότητα και η υπευθυνότητα μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω εντείνοντας την απολυτότητα και τη σκληρότητα και στρέφοντας το ενδιαφέρον μας κυρίως σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις που μπορεί να είναι πολλές και απαιτητικές. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στις αντιδράσεις μας σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σχέσεις, καθώς δεν αποκλείεται λόγω έντασης και άγχους να μπούμε σε διαδικασία αντιπαράθεσης με ανώτερους μας ή πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα μας.

Αργά το βράδυ η σύνοδος της με τον Κρόνο εντείνει την κατήφεια, την απαισιοδοξία και το αίσθημα ευθύνης που υπάρχει και δεν αποκλείεται να επιδιώξουμε να απομονωθούμε, σκεπτόμενοι τις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την προσωπική μας ζωή, καθώς η μοναχικότητα και η κακή διάθεση μπορεί να προκαλέσουν ένταση και αντιδράσεις από το ταίρι μας ή και κάποιον μέσα από τον επαγγελματικό ή κοινωνικό περίγυρο. Το καλύτερο είναι να επιδιώξουμε να βάλουμε στην άκρη όποιες σκοτούρες και άγχη υπάρχουν για να αποφύγουμε εντάσεις.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς