Ζώδια

Ζώδια σήμερα 30/06/2019

Ψάχνουν τον «δράκο» των social media μετά την καταγγελία βιασμού από 16χρονη

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Κυριακή σήμερα και ας απολαύσουμε την χαλαρότητα που μπορεί να δημιουργήσει αυτή η μέρα για τους περισσότερους. Ο Άρης περνάει στην τελευταία μοίρα του Καρκίνου και μας δίνει την ευκαιρία να κλείσουμε ζητήματα οικογενειακής φύσεως, αν και ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπάρξουν εντάσεις και οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται.

Λίγο πριν την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο: Το συναίσθημα εγείρεται

Η Σελήνη έχει εισέλθει στους Διδύμους και δίνει έντονα την αίσθηση της επικοινωνίας και της κοινωνικότητας, γι’ αυτό το πιθανότερο είναι να επιδιώξουμε να βρεθούμε με κοντινά μας πρόσωπα και να χαρούμε την κουβέντα και τις χαλαρές στιγμές. Προετοιμαζόμαστε όμως κυρίως για την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη και που θα ανοίξει ένα νέο κύκλο σε ότι αφορά θέματα με συγγενείς, αλλά και τον συναισθηματικό μας κόσμο.

Σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι αυτή η Ηλιακή Έκλειψη ανοίγει νέους δρόμους σε ότι αφορά την οικογένεια και πιθανές αποφάσεις που θέλουμε να πάρουμε σε σχέση με αυτήν, αλλά παράλληλα μας καλεί να διαχειριστούμε το συναίσθημα και πιθανές χειριστικές τάσεις που έχουμε προς τους δικούς μας ανθρώπους. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι αυτό το νέο ξεκίνημα δεν θα γίνει με το δρόμο να είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά είναι βέβαιο ότι μπορεί να μας οδηγήσει στην προσωπική μας εξέλιξη.

Ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον εντάσεις σε οικογενειακό επίπεδο, κυρίως γιατί βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του συγκεκριμένου ζωδίου, δυσχεραίνοντας έτσι τη διάθεση για συνεννόηση πιο πολύ από ποτέ. Πρέπει να κλείσουμε ζητήματα οικογενειακής φύσεως ή ακίνητης περιουσίας που μπορεί να μας απασχολούν τον τελευταίο καιρό, αφήνοντας στην άκρη απωθημένα και καταπιεσμένη οργή που μπορεί να δημιουργήθηκαν στο παρελθόν, αλλά να μας ταλανίζουν ακόμα.

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και μας δίνει την ώθηση να επικοινωνήσουμε, να κοινωνικοποιηθούμε, να ανταλλάξουμε πληροφορίες, να διασκεδάσουμε. Αυτό κυρίως συμβαίνει με πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος (αδέλφια, ξαδέλφια, κολλητούς φίλους), γι’ αυτό και δεν θα διστάσουμε να επιδιώξουμε να βρεθούμε μαζί τους και να περάσουμε χαλαρές στιγμές απολαμβάνοντας τη συζήτηση και γιατί όχι τον κοινωνικό σχολιασμό. Προσοχή γιατί η έντονη κυκλοθυμία και η μεταβαλλόμενη διάθεση μας θα αυξήσει κατακόρυφα τη νευρικότητα και μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις, άνευ λόγου και αιτίας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς